Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qsASA

kupka nie chce wyjsc

Polecane posty

Gość qsASA

moj 5 miesieczny synek od kilku dni robi takie twarde bobki, ma zatwardzenie. Jest marudny, ciagle stęka i jeczy jak by chcial zrobic a nie moze. Podaje mu jablka, soczki jablkowe i marchewkowe wlasnej roboty, duzo pic, wody. Ale jak na razie nie pomaga. Co jeszcze moge zrobic zeby sie nie meczyl?? nie mam czopkow ale jak bedzie potrzeba to kupie, chociaz teraz wolalabym jakie domowe sposoby... pozozcie

Gość marlut
kawalątek mydełka w kostce wkłada się w pupę niemowlaka.po bebiku są zaparcia z tego co wiem.tylko maciupeńki kawałeczek zeskrobujesz z boku kostki.

Gość inek
mleko może zmień

Gość Kiszona
Moja przyjaciółka ma coreczke i miala ten sam problem wiec zrobila tak : na termometr dała troche kremu i delikatnie do pupki wsadziła i naprawde pomogło :) pozdrawiam+

Gość no cóż ...
masować brzuszek suszone śliwki Gerbera czopek - ale to ostateczność podawać dużo picia zastanowić się nad dietą - od kiedy pojawiły się zaparcia, może za dużo kaszki ryżowej (albo była za twarda), może za dużo gotowanej marchewki (moja córka zatwardzeniami reaguje na banana :o )Jeśli do tej pory nie było zatwardzeń, a nie zmieniłaś ostatnio mleka, to przyczyna raczej nie jest w mleku