Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyśniona

co osiągneliście w tym roku??

Polecane posty

Gość wazne wazne
- przezyłam pierwszy seks z facetem ktory mnie zaraz po zostawił - odwiedziłam 4 nowe panstwa - wywalczylam 2 stypendia naukowe i wydaje kase na prawo i lewo czuje ze przegralam zycie

dla mnie ten rok był chyba jeden z najgorszych o ile nie najgorszy... *nie pracowałam!!!( źle się z tym czuje, bo pracowałam od 18 roku życia ) *straciłam mega energie i chęci do życia zaraz na początku roku , które miałam z roku 2007:) *studiuje na trudnym kierunku i mam już dość st. mgr *nadal sama!!! *sylwester zapowiada się najnudniejszy jaki w życiu miałam *nie schudłam, przytyłam!!! ogólnie w tym roku nuda, depresja i brak sensu życia. ale mam juz postanowienia na nowy rok, nie chce zmarnować kolejnego roku tak jak zmarnowałam rok 2008:( nie działo się NIC!! jak teraz to czytam to się zastanawiam jak mogłam żyć w takim amoku przez prawie rok :/

Gość ppooppoppo
up

Gość wirujący_seks
A ja: -skończyłam wraz z mężem budowę domu -kupiłam samochód -wyszłam za mąz -przeprowadziłam sie na Florydę -zagrałam w filmie Ogólnie rzecz biorąc : ten rok był najcudowniejszym rokiem w całym moim życiu i spełnieniem marzeń :))