Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie gorzej niz zero

Ciezkie jest zycie brzydkiego faceta na ktorego zadna dziewczyna nie spojrzy

Polecane posty

No to ja mu pisałem że jak sie zakocha to nawet jak się dowie że ona miała 10 partnerów to nie będzie miało znaczenia Chyba że nie wie co to miłość i nie jest w stanie pokochać dziewczyny

mnie ogranicza tylko brak znajomych coprawda mam ich kilku ale nie chca sie spotykac częściej :O

sorki powinno być "nad tym myślał i...". Kurza twarz ile ja już przed tym kompem siedze!?

Oczywiście, że to nie o to w tych klockach chodzi, żeby z pierwszą lepszą cuda na kiju wyprawiać:) Idę już chłopaki, bo oczopląsu dostaję. Ściskam Was wszystkich i do następnego kliknięcia:)

przerwa miedzy palcami 90 - Oooo pozdro dla Wrocławia:):):) Jam też wrocławianka:):):)

Gość madmax28
kotta trzymaj sie cieplutko :)

Gość g111
do cartoon network!!!!! WYJDŹ!!!!!

Gość g111
JA sie pisze:))

Wrocław się może trochę wyrobi bo stadion tam budują i chyba halę sportową wybudują. Centrum jako ten cały plac jest ok ale obok to już strach A dziewczyny jak wszędzie choć na północy chyba ładniejsze bo więcej jodu

\"Wczoraj ze znajomymi bylismy w lokalu pobawic sie troche. Wiem ze warszawskie dziewczyny sa zmanierowane ale nie wiedzialem ze az tak\" nie masz na co narzekać...... niektórzy są tak brzydcy, że do żadnego lokalu by ich nie wpuścili.... a do tego tak głupi że nie mają znajomych 🖐️ więc na twoim poziomie jest pewnie parę dziewczyn :classic_cool:

szkoda ze juz poszlas kotto ;) czy aby nie bylysmy z tym samym facetem? :P w moim przypadku tez mial odbudowac zaufanie, powiedzial ze zrobi wszystko abym znow sie w nim zakochala. i kiedy juz sie zaangazowalam poprostu zaczal mnie olewac. mial mnie w dupie. nie obchodzilo go co czuje , co mysle za to jak chcial sie kochac , o wtedy to bylo cacy.a teraz powiedzial ze mnie nie kocha ;( zaczal szukac pretekstu do klotni a ja juz mialam tego dosc

chlopcy powiedzcie mi czy mozliwe ze jesli moj eks wmawial mi ze to o co sie klocimy i kazda zla rzecz to moja wina moze miec cos wspolnego z tym ze mial jakies kompleksy?

edziorek1111 - nie musi oznaczać kompleków. Myślę, że po prostu odwracał kota ogonem, aby odtrącić zarzuty od swojej osoby. Chciał, żebyś to Ty czuła się winna za wszystko... Budował w Tobie poczucie winy.

Gość madmax28
Kenniks idealnie to ujałeś

Dokładnie, też się zgodzę, że wygląd ogólnie rozumiany jako uroda się nie liczy!! Zrozumcie to wreszcie... Liczy się image. Dobry styl niekoniecznie musi być super drogi. Wiecie na czym polega iluzja? Widz patrzy, ale nie chce widzieć. Skupia się na jednym punkcie pokazanym przez iluzjoniste. Reszta świata znika sprzed oczu i jakbyśmy mieli klapki na oczach. To samo można zrobić z urodą. Odwrócić uwagę od niedoskonałości. Na wygląd ogólnie rozumiany składa się wiele rzeczy, nie tylko uroda biologiczna.

Gość csdcnancsaklx
dgdfg

Gość belerofront.....
:O

Gość belerofront jest brzydki
.

Gość gość
baby to głupie suki które oceniaja ludzi tylko po wyglądzie

Gość gość
Każda potwora znajdzie swojego amatora.