Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shanyyyyyn

NIE WIDZIAŁAM PIEKNIEJSZEJ KOBIETY NIGDY NIŻ ONA!!!MUSICIE ZOBACZYĆ JEJ URODE!

Polecane posty

Gość shanyyyyyn

to aktorka którą zobaczylam w filmie 40 dni i 40 nocy wczoraj i nie znam jej nazwiska ani nic..ale normalnie mnie zatkalo i wszystkich którzy ogladali ze mna ten film..ona jest najpiekniejszą aktorką swiata..chodzi mi o twarz tylko..te zdjecia nie oddaja jej urody ale normalnie jest przecudownie piekna.. http://www.shannyn-sossamon.com/gallery/albums/photoshoots/session36/photoshoot200613.jpg http://www.shannyn-sossamon.com/gallery/albums/userpics/10001/davis14.JPG http://www.shannyn-sossamon.com/gallery/albums/userpics/10001/davis19.jpg

Gość Niespokojny Darek
Jakieś 6/10 przy dobrym dniu :classic_cool:

Gość shanyyyyyn
własnie te foty sa brzydkie..na nich wyglada brzydko ale w google sobie wpiszcie jej nazwisko to zobaczycie ..normalnie na fotach wyglada przecietnie ale w teledyskach i filmach jest nieskazitelna i idealna..a oczów piekniejszych nie widzialam nigdy niz ona ma.. na tej fotce lepiej widac jak intrugujące ma spojrzenie.. http://www.shannyn-sossamon.com/gallery/displayimage.php?album=162&pos=4 a kto widzial ten film 40 dni i nocy sam wie ze jest zajebista.

Gość Niespokojny Darek
6/10 :classic_cool:

Gość ja zgadzam się ze ta kobieta
MA CUDOWNE OCZY! DOSŁOWNIE MAGNETYZUJE SPOJRZENIEM ALE ZA BARDZO PRZYPOMINA ANGELINE JOLIE Z CZASÓW FILMU "GIA" JAK SIOSTRA BLIZNIACZKA JOLIE. WCZORAJ RÓWNIEŻ OBEJRZAŁEM TEN FILM I POWIEM JEDNO:ONA WYMIATA URODĄ !JEST IDEALNA NA TWARZY!

Gość jierdgg
no ładna jest ona chyba grała w filmie obłedny rycerz

Gość shanyyyyyn
tak tak grala w obłędnym rycerzu ale tak jak mowie na fotach wyglada brzydko ..w filmach i na żywo super.

Gość wkpdwdwnwmjwj
blee. tzn łanda:D ale tylko dzięki oczom.. reszta przeciętna.

Gość czader
zwykła dupa do wykopcenia

Gość o ttakkkk pieknaa
ogladalam obłędny rycesrz z nią i powiem tak : zaintrygowala mnie wtedy jej uroda. pomyslałam wtedy ze jest idealnie piekna.

Gość no slicznota

Gość zdechnięta choinka
ee paskudna jest

Gość ale slicznotkla

Gość ładna ona jest

Gość idealna hhhhhhhh
sliczna grala w obledny rycerz i 40 dni i nocy

Gość rzeczywiście ładną ma twarz
chociaż jak dla mnie troche zbyt chłopięca.Ale na litość boską,czy musicie pisać tytuł topiku capslockiem?dziewczyna,a jakby napalona była :O Do tego co dzień pojawia sie inny typ kobiety najpiekniejszej na świecie,jak nie Jolie to Alba :O Zostawcie może swoje opinie dla siebie

Gość No właśnie zgadzam sie
z poprzedniczką. Nie toleruje tak popularnego określenia jak "Najpiękniejsza kobieta na świecie". Ludzie zrozumcie. Nie ma czegoś takiego jak najpiękniejsza kobieta na świecie. Jest wiele kobiet bardzo pięknych ale nigdy żadna nie będzie tą najpiękniejszą, ponieważ piękno ma wiele twarzy. Prędzej bym użyła określenia "Miliony najpiękniejszych kobiet na świecie", ale nigdy nie przyporządkowałabym tego do tej jednej jedynej. Raz was zachwyci jedna, raz druga, raz trzecia, kiedy indziej setna laska którą gdzies tam wypatrzycie. Określenie "najpiękniejsza" to tylko slogan wymyślony na potrzeby wyborów Miss World, a dowodem na to jak bardzo fałszywy i złudny jest to slogan jest fakt że ta zostaje ogłoszona jako Miss World traci ten tytuł po 365 dniach na rzecz innej dziewczyny którą ogłasza się najpiękniejszą. To jak to jest. W jednym dniu jest jeszcze najpiękniejsza a w drugim już nie bo jakiś termin upłynął ? Głupie.

Gość Lady Kabanos
Nie dyskutuj o gustach, z powodów mnóstwa...;p

Gość safdasgtfds
łądna ale żeby jakaś zjawiskowa.... żałuj że mnie nie widziałeś/ aś

Gość Wkurzona...4325
o jej ... jaka ona prześliczna.. lol ;p bez przesady.. a widziałaś ją bez makie-up'u?:D byś się wystraszyła pewnie hehe