Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gumisiekkkkk

scielam cienkie wlosy teraz zaluje...

Polecane posty

Gość gumisiekkkkk

:O:O:O znow musze dlugo zcekac za odrosna😭

Gość fajna23
odrosna

Gość ldldlddldldl
No i dobrze, bo cieńkie włosy źle wygladają długie.

Gość gfngf
Ja też właśnie chcę ściąć. Mam bardzo cienkie! Ale czy nie bardziej pasuje właśnie krótsza fryzura? Czemu żałujesz?..

Gość gumisiekkkkk
wieszja mam cienkie scielam ale czuje sie zle a minal juz mc:O wole dluzsze tak jak patrze na swoje zdjecia to w dlugich tzn do ramion max i w krotszych tzn do brody mi ladnie ale lepiej czuje sie w dluzszych

Gość gfngf
Ja też lepiej czuję się w dłuższych:) Ale zawsze wsciekam się, dlaczego nie mogę mieć pięknych włosów:O Co ja mówię... Ja nie mam ich wcale:O Zetnę i tak.. ale pewnie też będę żałować

Gość gumisiekkkkk
ja zapuszczam teraz mi dosc szybko rosna wiec za 3 mc powinnam miec do ramion kupie sobie tabletki vitapil i bede lykac podobno sa dobre a w dlugosci do ramion czuje sie lepiej mozna spac pokrecic itd a w krotkich takich jak mam teraz tzn do brody co zrobie? nic 😭

Gość cxz
­­­­­­­­­­­nikt ci nie kazal ich scinac

Gość tez tak mialam/mam
sciełam i juz 2 miesiac czekam az odrosna. ja mam ten problem ze dlugo musze czekac.

ja tez mam ciankie i nie za duzo, jak sa dlugie to sa oklapłe, wiec czesto scinam na krótko. wlasciwie to zawsze mam krótkie, kupuje sobie super paste i ona fajnego puszystego wygladu nadaje, nie skleja i jest wrazenie jakby bylo ich więcej no i nie jets ciezka i wlosy sie po niej nie wydaja tluste. polecam tez do srednio dlugich, mozna sobie pod spód wetrzec w sklpach fryzjerskich jest http://www.studio-urody.pl/images/schwarzkopf%20%20mat%20gum%20%20nowa%20%20100%20ml.jpg