Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gkskskskhhff

rozstanie po 4 latach

Polecane posty

Gość gkskskskhhff

zerwalam z chlopakiem po 4 latach. co o tym myslicie?obecnie ja mam kogos a on wrocil do swojej bylej

Gość sorry ale my nie odpowiadamy
za twoje życie i decyzje podejmowane przez ciebie. chyba najlepeij wiesz co robisz.

on wrócił po 4 latach do dziewczyny z którą był przed czterema laty?

Gość a tam juz jej nie kochal
w zyciu roznie bywa.

Gość to że wrocił do byłej
nie znaczy, ze nie kochał autorki.

ja odeszłam po 5 latach i po zareczynach szybko ułozyłam sobie życie on rozpaczał jekis pół roku

Ja rozstałam się po 4 latach, po kilku miesiącach ułożyłam sobie życie z kimś kto był na początku tylko przyjacielem, a stał się kimś najważniejszy,. Mój ex nie może mi tego darować i dręczy mnie przy każdej okazji. Jak widzisz w życiu bywa różnie.

Czesto jest tak, ze facet jest w zwiazku, bo jego ex z nim skonczyla, wiec trzeba zyc dalej i uklada sobie zwiazek z kims nowym nie zapominajac o bylej, tak cos na zasadzie "kola ratunkowego" w danym momencie, gdy tylko nadarzy sie okazja biegnie z powrotem do obiektu swoich westchnien, zalezy o co sie rozstali tzn. on z byla ? moze to ona z nim zerwala a on czekal, czekal i czekal az wyczekal ;)

Gość gkskskskhhff
on zerwal z byla bo ona go zdradzila. poza tym miala opinie takiej kurewki ktora nadawala sie na impry jedno piwo i ruchal ją kto chcial..taka ma opinie to dzis, ja zerwalam z nim bo poznalam innego (obecnie juz nie jestem z nim tylko jeszcze z innym ale to nie wazne) ale nie zaluje ze go zostawilam bo uwazam ze jezeli polecial do ex chyba po tyg to mnie nie kochal...nawet o mnie nie walczyl po zerwaniu

Gość aha ty bys chciala
żeby on o ciebie zabiegał i plaszczy sie przed toba a to ty pierwsza go wystrychnełaś. :o

Gość aha ty bys chciala
i teraz jestes rozczarowana i rozgoryczona, że zamiast blagac cie o powrót on cie zwyczajnie olał.

Gość gkskskskhhff
ogolnie mam to w dupie bo jestem od pol roku w stalym zwiazku ze wspanialymm facetem

Gość taaa masz w dupie
ale piszesz o tym.:classic_cool:

Gość gkskskskhhff
chce znac opinie innych

wiesz, 4 lata to kawal czasu, wiec to, ze nie walczyl o Ciebie tez o czyms swiadczy, moze rozstajac sie z nim wyswiadczylas mu przysluge, moze tez chcial konca, ale nie wiedzial jak to zrobic? :o Moim zdaniem milosc z jego strony i tak wygasla do Ciebie, swiadczy o tym nie tylko brak walki o Wasz zwiazek ale galop do bylej, bo po tygodniu to wybacz, ale ewidentnie sie jemu spieszylo....:o Dobrze zrobilas, ze go wykopalas, facet porazka :(

Gość no tak a autorka
to bez winy.

Gość kamimi
hmmm ale ty wcale nie bylas lepsza... wrocil d oex bo skoro taka zn iej "kurka" to sie chlopak szybko pocieszyl... a tobie byl owszystko jedno bo i tak mialas na niego wyje...ane bo mialas nowego f.i.u.t.a :P wiec po co byl ci ten stary :P

Gość widac ze autorka
jest próżna i myslala ze facet sie zalamie jak ona z nim zerwie a tu figa.:P:P:P:P

Gość gkskskskhhff
jak z nim zrywalam to plakal prosil i blagal jak odwiozl mnie do domu pisal ze nie da mi odejsc .....ale na drugi dzien juz zero kontaktu

Gość wiary nie dam
facet był z tobą 4 lata a jego była przyjęła go po tygodniu od waszego rozstania? Dziwne trochę! Wątpię że jego ex czekała na wasze zerwanie aż cztery lata!!!!!!!!!! A może on zawsze był z nią a ty byłaś ta trzecia? i kiedy wyszło to na jaw głupio ci się zrobiło i dlatego wyzywasz ją od najgorszych!?!

Gość gkskskskhhff
ona byla dziwka i jej nikt nie chcial

Gość wiary nie dam
aha ja jestem facet i wydaje mi się że coś kręcisz! jeśli przez cztery lata nikt jej nie chciał to jaka z niej dz..ka!? a może żal ci że lepsza od ciebie skoro twój były tak szybko do niej poleciał!? Wspomniałaś że masz go gdzieś to w takim razie po co zaczęłaś temat!

Gość gkskskskhhff
BYLI 4 MIESIACE- jak na poczatku zaczal krecic ze mna spotkal sie z nia z 10 razy, teraz po rozstaniu sie z nim spotkalam i wyznal mi ze jak byl ze mna (jakies pol roku przed naszym zerwaniem)to gdy poklocil sie ze mna to spotkal sie z nia raz...nie mowil mi tego nie przyznal sie powiedzial dokladnie kiedy sie z nia spotkal (a mi wtedy mowil ze do pracy jedzie:)

Gość gkskskskhhff
dlatego wlasnie nie zaluje ze dalam mu kosza,jednak jak latwo sie przekonac ile jest warta milosc drugiej osoby

Gość wiary nie dam
naj wyraźniej bardziej "pcha" go do niej niż do ciebie. Nic nie poradzisz:-(

Gość gkskskskhhff
ja do niego nic nie czuje,milosc wygasla gdy zakochalam sie w innym