Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eluś

Można się zakochać w przyjacielu?? PILNE

Polecane posty

Gość Eluś

Hej! Mam taką dziwną sytuacje, ciekawa jestem co o tym sadzicie. Mam przyjaciela, znamy się już od ponad 9 lat. Nie utrzymujemy jakiś super bliskich stosunków. Widzimy się raz na 2-3 tygodnie, czasami gadamy przez gg, wiem, że mogę mu wszystko powiedzieć, nie mam przy nim dziwnych blokad, on chyba tak samo. Wiem, że podobam mu się, zdarzało sie, że okazywał to, ale nigdy jednoznacznie nie chciał się ze mną umówić. Nie wiem z czego to wynika.. Jak uważacie, jako przyjaciółka mogę w jakiś sposób starać się o niego, lepiej delikatnie i powoli, czy prosto z mostu? Osobiście, nigdy nie walczyłam o faceta, zawsze myślałam, że to rola właśnie mężczyzny.. Ale najważniejsze, nie chcę zepsuć naszej znajomości... Nie wiem co mam robić..

Gość Eluś
Raczej zyskać chłopaka... Pasujemy do siebie. Ja już Sporo już przeżyłam i rozstań i powrotów... Myślę, że z nim najlepiej by mi się żyło. Nie wiem, jak jest z drugiej strony.. Może on też tak myśli, al też się boi zadziałać...

Gość wątpię niestety

Gość osoba_trzecia
Jeśli myślisz, że z nim najlepiej ... to nie ma na co czekać, tylko pamiętaj, że przyjazń może zamienić sie w miłość, ale odwrotnie to już raczej nie :)