Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gloobi

Imię Tatiana

Polecane posty

Gość Do Madusi
uup

Gość ssssssssssssssssssss
Wymyślacie , ja mam na imię Romana i muszę z tym żyć . Milena piękne romantyczne , basniowe imię . Nic tylko zamknąc oczy i marzyć .

Gość mi sie imię Tatiana
bardzo podoba,Tati już mniej.Tylko szkoda że niektóre ładne imiona kojarza sie z ...wiadomo kim,tak samo jak Angelika np :O W "Fali zbrodni"była Tatiana i mówili na nią "Tanieczka"lub "Tania",przy czym ti drugie nie brzmi wcale jak słowo "tania" bo jest inny akcent.Nie przejmuj sie takimi bzdurami i nazwij dziecko jaktobie sie podoba.Lepiej Tatiana niż obrzydliwa Kaśka-ja tak mam na imie i żadna forma tego imienia mi sie nie podoba :O

Gość gloobi
akurat nazwisko mam bardzo popularne,nie udziwnione,kończy się na ińska;) Alice a co Cię tak przeraziło w imieniu Flawia?aż takie złe?

Gość ma_rianna
Od razu mi się przypomina piosenka Hey "Milena" gdzie w refrenie leciało 'milena rto dziwka, tak zwykli mawiać ci, co jej nie mieli, a bardzo chcieliby miec':D

Gość gloobi
z jedenj strony racja,że ludzie na siłę wymyślają zdrobnienia imion zamiast używac ich w pełnej formie ale z drugiej strony do 2letniej dziewczynki mam się zwracać Tatiano? trochę za poważnie chyba

Flawia jest okropnie... Jak jakaś roślina :O no nie wiem, takie mam skojarzenia. Tatiana jest bardzo ładnie, a zdrabniać wcale nie musisz :)

Gość gloobi
Alice a co sądzisz o imieniu Emma?

Gość Do Madusi
Milena piękne imię jak dla mnie... starosłowiańskie, od" miła" dziewczyna

Gość Jagoda_80
Tatiana, bardzo ładne imię. Tati, Tatia. Super! Ja mam Emilkę i Jagodę. To drugie imię bardzo długo musieliśmy forsować w rodzinie. Ale teraz jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Nie ma takiej drugiej w przedszkolu.

Emma - podoba mi się (sama tak chciałam mieć), zresztą w USA bardzo popularne i wiele aktorek nosi to imię :) w Polsce może dziwić, chociaż ostatnio tyle Jessik, Nicol więc mnie już chyba nic nie zdziwi ;) ostatnio jak byłam na wakacjach nad polskim morzem, to taka dwuletnia dziewczynka chodziła sobie po molo i mam do niej "Emmo!" tak to fajnie zabrzmiało :P

Gość ssssssssssssssssssss
Nie zmienię imienia . Mam jakie mam i już . Milena ty wiesz jak twoja mama poczułaby się gdyby przeczytała co tu wypisujesz ? Z miłości takie imię ci nadała .

Gość gloobi
Madusia to znaczenie imienia to do Tatiany sie tyczy? Alice dla mnie Emma brzmi bardzo kobieco,krótkie,nieskomplikowane:) no to skoro już dzielimy się spostrzeżeniami to zapytam o jeszcze jedno imię które chodzi mi czasem po głowie...Natasza:) mnie tam sie podoba,a co Wy myślicie?

Gość ma_rianna
Natasza - kasza:D dzieci nie dadzą jej żyć. Daj jej jakieś polskie klayczne, proste imie. Hania, Zosia, Zuzanna, Iga, Ida. Czemu ludzie szukają takich paskudztw... emma, flawia, opf

Gość gloobi
Madusia masz ładne imię koniec kropka;) napisz lepiej co sądzisz o Nataszy;) inne Panie również proszę o wyrażenie swojej opinii:)

Gość roxxannek
Tatiana piękne i Milena , Eliza też mi się podoba .

Gość gloobi
ma_rianna a moze mi nie podobają się te wszyskie maryśki,zośki,hanki i inne zuźki! dla mnie właśnie te imiona są straszne,może i staropolskie, ale wieśniackie:o Natasza-kasza też mi wymyśliłaś.do każdego imienia jak sie postarasz znajdziesz jakiś złośliwy docinek

Gość ma_rianna
Nie bulwersuj się, pytałaś o zdanie to je wyraziłam. Współczuje dzieciom, które nazywają się Wiwanna Kapusta albo inna Flawia Iksińska. Niech dziecko zwaraca na siebie uwagę tym co ma w główce a nie tym, jak ma na imie.

Gość gloobi
ma_rianna ale czy nie wystarczy już tych wszystkich \"jasiów i małgosiów\"? nie chcę żadnego oklepanego imienia a rzadkie imię wcale nie wyklucza oleju w głowie;p Madusia teraz wszystkim chyba to imię kojarzy się z Urbańską i dlatego wzbudza negatywne emocje;) ale fakt faktem ,że jest piękna kobietą dlatego to imię kojarzy mi się...z piękna kobieta właśnie;)

Natasza jest fajne :) Mnie się nie podobają imiona udziwnione (np. miałam koleżankę, która na trzecie imię wzięła sobie, uwaga - Perpetua :O ) I nie podobaja mi się te najbardziej popularne - Anka, Ola, Gośka, Magda, Kaśka (a Kaśka to już w szczególności) :O A i w liceum miałam 5 Monik w klasie :O niby nie takie popularne, a jednak :P

Gość ma_rianna
To znajdź rzadkie i ładne a nie tylko rzadkie:) Nie twierdzę, że imie wyklucza inteligencje, tylko ze najpierw będą mówić o ta Flawia a nie np. o ta dziewczynka co tak ślicznie maluje ( w wielkim skrócie myślowym. Mam nadzieje, że rozumiesz, co mam na myśli). Z rzadkich i ładnych... Może Michalina (ślicznie się zdrabnia, Michasia:) ) Irmina... Jest tego trochę:)

Gość gloobi
Michalina? omg, nigdy w życiu:O a Sara? zaraz pewnie napiszesz że udziwnione i :p...;) Alice ja nazywam się Ola i powiem szczerze,że choć bardzo popularne to je lubię:) w Lo koleżanki mówiły do mnie Olina (Olinka też hehe) i byłam zawsze zadowolona

Gość ma_rianna
Nie udziwnione:) Pies mojego kolegi wabi się Sara więc nie będe obiektywna. Może i ładne ale nie umiem się odnieść bo mam przed oczami tego psiaka:D

Gość gloobi
no to fakt,ludzie nazywają psiaki ludzkimi imionami i później są takie efekty...eh

Gość dobre to
Tatiana b.ładne. Dźwięczne, wpada w ucho. Emma może być. Znam jedną dziewczynkę o tym imieniu :) Flawia kojarzy mi się...z syropem na kaszel, więc nie bardzo. Natasza też jakoś kiepsko. Sara, niestety z psem. Swego czasu masa tego była. Same Sary, Diany i Diny. Skojarzenie pozostało. Podoba mi się jeszcze Liliana, Maja (imiona mojej córeczki). Jagoda, Nina, Inka, Oliwia :)

Gość gloobi
dobre to-dziękuję że się wypowiedziałas:)Maja to śliczne imie:))) jak widze zdecydowana większość głosów na Tatianę.Emma też się podoba...

Gość ma_rianna
Maja, Jagoda, cudo. Dorzucę jeszcze Maline. Znam rodzeństwo, dziewczynki się nazywają Malina i Jagoda właśnie. Dla mnie bomba:)

nie podoba mi sie Tatiana, Emma, Flawia (to ostatnie jest straszne, jak ktos napisal nazwa w sam raz dla kwiatka doniczkowego). Sara jest ladne. Jestem zwolenniczka dawania dzieciom normalnych, prostych, uniwersalnych imion jak np Anna, Monika czy Adam. Nikole i Dzesiki kojarza mi sie patologicznymi rodzicami, ktorzy sie naogladali telenowel. z 18 lat temu panowala moda na Krystal i Aleksis, teraz sa Nikolki i inne takie. osobiscie znam Delfine i Afrodyte (ta druga nosi bardzo proste nazwisko typu Koziol), biedne dzieci zycia nie mialy w podstawowce.