Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bghbhdbjf

Długie włosy!!!

Polecane posty

Gość bghbhdbjf

Piękne, długie i zadbane włosy to często marzenie wielu kobiet. Czy długość włosów odgrywa ważną rolę u dziewczyny? Co takiego kryje się w uroku długich warkoczy? Uważa się, że kobiety, które posiadają długie włosy są bardziej atrakcyjne i pociągające. Mężczyźni wolą umawiać się na randki z długowłosymi dziewczynami. Wynika to przede wszystkim z tego, że według niektórych z nich, kobiety z długimi włosami wyglądają bardziej kobieco i seksownie. 90 proc. mężczyzn uważa, iż kobiety z długimi włosami są bardziej atrakcyjne od tych z krótkimi. Długowłose kobiety wyglądają ładniej i i bardziej kobieco.To właśnie kobiety posiadające długie włosy stają się najpotężniejszymi rywalkami w zdobywaniu upragnionego mężczyzny.długowłose postrzegane są, jako te bardziej pociągające, jednak z drugiej strony kobiety z krótkimi włosami uważa się za bardziej inteligentne i “wyzwolone”. Dominuje opinia, że nie uwodzą mężczyzn i w konsekwencji są bardziej lubiane przez inne kobiety.

Gość ciocia dobrarada
ja tez mam długie ;)

ja mam krotkie wlosy kazdy powtarza ze mu sie moja fryzurka podoba, ze nie pasuja mi dlugie wlosy, bo to akurat prawda:P od facetow czesto slysze ze taki wlasnie rozpizdziel na krotkich wlosach im sie podoba:D

Gość leneczkaa
miałm długie obcięłam do ramion i jestem przeszęśliwa z tego powodu , bo z innych powodów nie

Gość lalijada
To logiczne, zawsze facet spojrzy na dlugowlosa dziewczyne niz na ta z krotkimi wlosami. taki ich instynkt:) Dlugowlose sa bardziej kobiece i pociagajce, a nie jakas chlopczyca! chyba ze jest gejem hehe

Gość ciocia dobrarada
wazne zeby byly zadbane. długosc mniej wazna ;P