Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttfggfgfgf

Co z tymi facetami?

Polecane posty

Gość ttfggfgfgf

Wszyscy faceci których poznaję mieszkają z rodzicami, z czego większość z samą mamusią. Są to faceci w przedziale wiekowym 28-35 lat. Własnie gadam z kolejnym i okazało się że mieszka z samą matką. Wczoraj też był taki. Tydzień temu też. Mój ostatni związek też był z takim facetem. Zawieram mnóśtwo znajomości i do tej pory spotkalam może 2-3 facetów którzy mieszkają sami. Poznaję facetów różnie - w necie, na żywo, przez znajomych itd... Są z róznych środkowisk, są naprawdę róznymi facetami więc nie piszcie że poznaję dziwnych. Co jest do chuja? Nie ma już zadnych samodzielnych facetów? Nic dziwnego że potem czekają aż kobieta im upierze, uprasuje i zrobi obiadek, skoro do tej pory robiła to mamusia.

Gość adriann z bełchatowa
ty materialistko !!!!!!!!! metr kw mieszkania w kazdym duzym miescie kosztuje 5000 !!!!! jak sie zarabia 1800 netto to jak facet ma sobie kupic mieszkanie !!!

Gość ttfggfgfgf
Marzy mi się jakiś młody ,przystojny , dobrze ustawiony przez rodziców, prawnik Niech mnie wyrwie z tej mojej wsi !!!

Gość ttfggfgfgf
Może wynajmować, frajerze. Ale po co, skoro mamusia dobrze gotuje, nie?

ttfggfgfgf ..wynajmowac nie warto . wole się dokładac do rachunków i uzbierac kase na własne "m" stac mnie na wynajęcie ale w ten sposób nigdy się nie dorobie własnego m :P

Gość parkinson 6000
Wynajęcie mieszkania w stolicy to koszt jakichs 1200 zlotych. Faktycznie jak sie zarabia 1800 to trochę cienko ...

a gdzie to mieszkanie w warszawie za 1200 zł można wynająć ? bo jeśli masz takie to ja chętnie od ręki.

Gość Chlebczo
tępa peezda. facet ma jej podac pod zasmarkany nos swoje mieszkanie, a ona zechce je łaskawie przyjąć. ale już uprać i posprzątać w domu nie zechce - to obraża jej tzw kobieca gdność. żenada :O

Gość Aniusia Piękniusia
Facet co zarabia w dzisiejszych czasach 1800 netto to CIPA A NIE FACET :(

Gość ttfggfgfgf
Ja mieszkam sama - wynajmuję. I sorry, ale nie interesuje mnie 35-latek mieszkający z mamulką. Taki facet nie zainteresuje chyba żadnej normlanej kobiety.

a moze Twoj przedzial wiekowy juz kwalifikuje wylacznie facetow mieszkajacych u mamusi lub szukasz jakis bez \"jaj\" ;)

Gość ttfggfgfgf
Jak to "szukam" facetów bez jaj? :O Każdy z kim rozmawiam mówi że mieszka z rodzicami lub z mamuśką. To nie są już tylko ci wybrani faceci, tylko ogolnie - wszyscy. Przedział wiekowy? Bez żartów. Chyba włąsnie w tym wieku powinni mieszkac sami skoro są kawalerami.

Gość ttfggfgfgf
Ludzie, wskażcie mi paluchami gdzie ja napisałąm że facet musi mieć swoje mieszkanie? Ja nie mam swojego mieszkania, bo mnie nie stać. Ale odkladam kasę.

no wlasnie wiec skoro powinni mieszkac sami bo sa kawalerami to nie maja \"jaj:\" skoro mieszkaja u mamy

Gość madziattt
cream ma racje ,bez sensu wynajmowac mieszkanie i pchac komuś w kieszen jak w tym samym mieście mieszkają rodzice,co innego mieć swoje mieszkanko,ale kogo stać?

chcesz sie usamodzielnic to jak najszybciej uciekasz z domu taka jest zasada sa kredyty, mozna wynajac nie chce slyszec, ze kogos nie stac dla chcacego nic trudnego, jak ktos twierdzi innaczej to chyba robi to - no w wiekszosci - z wygody

Gość cacuś
ttfggfgfgf - odkladasz na mieszkanie ... hmmm to ładnych "pare" lat sobie poodkladasz ... chyba ze zarabiasz 10 tys a wydajesz na zycie 1500. jesli tak to szacun

Gość _______odświeżacz______
zgadzam się z autorką takie mieszkanie z mamusią w wieku 30 lat jest chore!!! nie chodzi o to zeby mieł swoje meiszkanie ale zeby mieszkał sam nawet wynajmując bo to jest zdrowy układ.Dorosły facet powinien meiszkać sam!! autorka ma 10000 procent racji!!!

mmm757 ..:D a masz zdolnosc aby dostac 150000 zł kredytu na mieszkanie??? sama to pewnie bedziesz spłacac 100 lat :D

taki facet to zwykła dupa a nie facet!!!a juz sobie nie wyobrazam jaki musi byc lewus skoro boi się sam zamiesZkac....pewnie tak mu wygodnie bo sam nawet jajecznicy ugotować nie potrafi albo mu sie nie chce bo mamcia jest w pobliżu:/

Gość cacuś
c.r.e.a.m - co one wiedzą o zyciu , to pewnie studentki albo mają bogatych rodziców a najpewniej polują na dobrze ustawionych przez starych, kolesi z kasą

inie mowice mi tu ze mieszkacie z mamusiami bo zbieracie na swoje mieszkanie!!!chyba byscie musieli mieszkać do 60tki zeby na nie uzbierać zarabiając 1800 buhhahhaha aha i ze tak z ciekawosci spytam...pewnie jeszcze siedzicie na garnuszku u mamusi i nic sie nie dokłądacie????? lepiej uceikać od takich facetów!!! ja dokaldnie tak jak autorka jak dowiem sie ze facet nadal meiszka z mamusia w wieku 30 lat to zapala mi się czerwona lampoka i uciekam...

cacuś dupa z ceibie nie facet , tyle ci poweim!

wlasnie zerwalam z facetem ktory mial 30 lat mieszkal z mamusia a jak mu zaproponowalam zamieszkanie razem w wynajętym meiszkaniu to się wymygiwał...po zerwaniu płacze i prosi o szanse....:( a co najlepsze nic sie nie dokłądał do kasy rodzicom:(

mam prawie 30stke na karku i wciaz jestem dziewicą męskiego siusiaka widzialam tylko u swojego brata , jak go podgladalam jak się kąpał :)

i to ma byc facet????? facet nie żeruje na mamusi tylko zapierdala sam na swoje !!