Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttfggfgfgf

Co z tymi facetami?

Polecane posty

Gość _______odświeżacz______
a ten podszyw z dziewica jest kiepski

Gość faafmmm
Fakt, facet mieszkający z mamusią to dupa nie facet. Mieszka, bo mu tak wygodniej.

kiepski ale to prawda :( pojęcia nie mam co to orgazm :(

Gość faafmmm
I żaden kandydat do zwiazku. Nie dlatego że nie ma swojego mieszkania. Ja akurat mam swoje i możemy mieszkać u mnie. Tyle ze taki facet nie potrafi sobie sam skarpetek wyprać ani niedzieli spędzić bez mamusi.

Masz racje, że taki facet nie nadaje sie do związku. Dziwi mnie tylko to, że oni nawiązują z tobą znajomość, tak jakby nie znali swojego miejsca. Ja wiem, że jestem biedny i nie mam szans więc nawet nie próbuje kogoś poznawać.

teraz często płaczę, bo moja narzeczona nie ma takiego jak mój braciszek, tylko takiego z plastiku :(

karjonos a co za problem wynajmować jenopokojowe mieszkanie we dwojkę???przeciez ja tez pracuję... Jak mu zaproponowałam to ten mowił ze to wyrzucanie pieniedzy w błoto-no tak nie dziwie się skoro w domu nic się nie dokładał to o czym my tu mowimy!!! nigdy wiecej faceta ktory mieszka z mamusią

Niestety tak jest... niedługo będzie jak we Włoszech gdzie jest plaga 30 paro latków mieszkających z rodzicami i to oni nie chcą się wyprowadzać :o Co innego USA - tam dorosły facet mieszkający przy rodzinie nie jest traktowany poważnie.... Ja już parę lat nie mieszkam w domu - u mnie to było oczywiste, bo poszłam na studia = akademik, czasem mieszkanie wynajmowałam i widzę dużą różnicę między chłopakami, co mieszkają w akademiku, a miejscowymi maminsynami 🖐️

Gość 555555555
Odświeżacz - dosłownie jakbyś pisała o moim ex, z którym rozstałam się 2 miesiące temu!!! 30-latek mieszkający z mamusią. Ja mu proponowałam abyśmy coś wynajęli to marudził że to wyrzucanie kasy w błoto. Skończyło się tak że został z mamusią, a ja nie jestem już z nim.

Nigdy więcej faceta. Chodzi mi ostatni po głowie Burek sąsiadów - chatę ma (nawet ocieploną) miska stoi - a i siusiaka już mu obejrzałam. Dobry jest ...

555555555 dokładnie....taki facet już nie nadaje się do niczego!!boi się zostawić ciepłe gniazdko przy mamusi ktora mu upierze, ugotuje i poda wszytsko pod nos:( mojego tez kopłam w dupe!!nigdy bym nie przypuszczala ze 30letek woli mamusie od swojej dziewczyny- ktora ponoc kocha nad zycie:(

ceam t szukaj jakiejs dziewuchy i zamieszkajcie razem!!bo niedlugo zdziczejesz juz całkiem i wybierzesz mamusię niż jakąś kobietę

ja rodziny nie musze odwiedzac nie jestem mami synkiem umiem sobie ugotowac , uprac , posprzątac :P

i oczywiscie bedziesz się tlumaczył ze zebierasz na swoje m4 :)a tak naprawde to zwykła wygoda i pasożytnictwo....przecież matce też w koncu należało by się troche odpoczynku po 30 latach wychowywania syneczka...

Możesz zamieszkać ze mną. Będe cie kochala we wszystkie dziury 4 razy w tygodniu. A co powiesz na udział Burka?? Aha - ty pierzesz i gotujesz bo mnie takie prace hańbią i uwierają w kobiecą dumę.

ten podszyw jest bardzo kiepski ale skoro cie to bawi to prosze bardzo:)

cream a ile masz lat??

Gość 555555555
Mój ex własnie tak mowil - że zbiera na własne mieszkanie. :O Mamusia płaciła wszystkie rachunki, żeby on mógł odkładać na mieszkanie. Ale nie wiem czy naprawdę odkładał, bo jak nalegałam na jakieś wieksze kroki to nie chciał. Więc nie wiem na co zbierał? Nie potrafił nic ugotwać ani wyprac sobie ciuchów. Gdyby jego mamulka umarła to pewnie on też by umarł, ale z głodu.

5555555555 dobrze ze olałyśmy frajerów:)) wolę być sama niż z taka dupą wołową:P

czyzby autorka "leciała na faceta z własnym M" żal.pl... jesli wyznacznikiem bycia z kimś ma być to jakim autem jeździ i ile metrów ma jego mieszkanie... to moja droga albo jestes małolatą bez szans na własną karierę i własne pieniażki ( typ"blachara"), albo jestes wyrachowanym babsztylem :O , a sama się weź do pracy i zarób na własne "M"... pasozytow nie cierpie:O blee fujjjjjjjjjjj

Mój ostatni facet był szimejlem. :( Al rzuciłam go nie z tego powodu - tylko dlatego, że mieszkał z moim tatą i jego drugim mężem. :(

pedatorka kto tu kużwa mówi o wlasnym meiszkaniu??????????????????weż troche poczytaj a pozniej mów o tym kto jest blacharą a kto nie

cream to juz tez nie jesteś za malody ale myślę ze o wiele gorsi faceci są jesli mają już 30 lat...wiec masz jeszcze czas zeby się wyprowadzić bo pozniej już będziesz żałosny jak w wieku 30 lat bedziesz u mamusi na garnuszku

do predtarorki wsadz sobie w odbytnice swoje rady. za kogo się uważasz? moja inteligencja o niebo przewyższa twoją (na poziomie świeczki) :O

widze,ze jest tu grono "pań", dla , których facet mieszkajacy z rodzicami jest z gory na straconej pozycji.. to ,ze mieszka z matka nie zawsze znaczy ze jest jak wy to tu piszecie maminsynkiem...litosci.. co za uogolnienia....

predatorka ja wlasnie sie przekonalam na wlasnej skorze ze tak jest....nigdy wiecej faceta mieszkajacego z mamusią:(

_______odświeżacz______ do predtarorki wsadz sobie w odbytnice swoje rady. za kogo się uważasz? moja inteligencja o niebo przewyższa twoją (na poziomie świeczki) nie watpie... :O wzruszylam sie.... do lez:):P