Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sewestka

czy w ciaży można pić

Polecane posty

Gość sewestka

coca cole moja kuzynka jest w ciaży przyjechała na święta poczęsowałam ją kola a ona że w ciąży nie wolno to prawda ?

Gość azorka82
jak wypijesz raz na jakis czas pare łyków to sie zapewne nic nie stanie, ale to prawda, nie wolno.

Gość sewestka
ale czemu

Gość azorka82
gazowane, kofeina, konserwanty

no to ze mna bylo dziwnie bo ja ogolnie nie przepadam ze gazowanymi napojami, w domu ich np nie kupuje a jak tylko zaszlam w ciaze to takiego amaka na cole mialam ze moglabym ja litrami dziennie pic :-D oczywiscie nie pilam litrami, ale ogolnie cole w ciazy pilam

Gość panienka32
Pewnie nie wolno,ale...ja cała ciąże piłam bo to jedyny napój jaki mi w tym okresie smakował......;-) Nie wiem czy zaszkodziło to dziecku,do tej pory nie widze żeby był inny:-P,a ma juz 2 latka.

Gość sewestka
a wode gazowaną można pić ?

Gość panienka32
azorka-akurat o konserwantach nie pisz;-),to żaden argument, w pozostałych produktach naszej epoki sa tylko KONSERWANTY!!!!! Kawe tez piłam;-)od czasu do czasu..... Wychodziłam z załozenia,że nie jestem chora! Wiadomo,alkohol,papierosy...ale pozostałe "używki" -normalnie;-)

mi np cola pomagala na mdlosci, bo tylko po niej mnie nie mdlilo gin tez nie widzial nic zlego , jezeli to nie jest glowny napoj pity w ciagu dnia

Gość krasnoludki2
ja jak powiedziałam mojej lekarce że mam często mdłości to zaleciła mi pić małymi łyczkami i w niewielkiej ilości ok ( pół szklanki) coca -cole no i faktycznie pomaga.trzeba tylko pamietać- co za dużo to niezdrowo