Gość czerwona herbata Napisano Grudzień 28, 2008 opowiem wam moją historie, byłam z moim facetem 4 lata, wyjechaliśmy razem do dużego miasta gdzie i zamieszkaliśmy razem wbrew woli jego mamy bo ona zgody na to nie wyraziła. Mieszkało nam sie całkiem nieźle, oprócz faktu ze jego matka mnie nienawidziła za to, ze mieszkam z nim bez ślubu za to mój facet nawet nie miał w głowie mi sie oświadczyć, byłam coraz bardziej samotna bo on zamykał sie przede mną i nie rozmawiał o żadnych problemach. po roku podczas jednegoze zjadzu na studiach poznałam chłopaka no i oszalałam zauroczyłam sie po uszy. i ze wzajemnością. przez pierwsze miesiące broniłam sie przed tym uczuciem pomimo ze nie układało sie z moim facetem to ciagle chciałam z nim byc bo kochałam i nadal kocham. No ale odkąd wróciłam do siebie do domu a on został sam w Krakowie to juz był tptalny kataklizm. spotykałam sie potajemnie z tym nowym i tłumiłam wyrzuty sumienia. juz było za pzono zeby soe z tego wycofac. ten nowy tak umiejetnie umiał mnie podejsc i zrobic takie pranie mózgu dopiero teraz to wiem po czasie. zostawiłam mojego faceta po 5 latach jakie by one nie były. Zostawiłam go samego. Zdradzonego nie fizycznie ale w głowie miałam tamtego. a ten nowy pilnował mnie gdy dzwonił były, czytał moje smsy i nie pozwalał mi na nie odpisywać a ja jak ta głupia suka go słuchałam . Były cierpiał ja razem z nim, ze go tak potraktowałam a ten uważał ze tak ma być. Głupia była zapatrzona w niego i jeszcze jedno bałam sie go. Z tym nowym byłam 3 miesiące. Nie układało nam sie. Mój były facet powiedział ze mnie kocha i jeszcze długo będzie ale narazie nie chce ze mną byc. Spotykamy sie, nawet sypiamy ze sobą a ja nie umiem sobie poradzić z tym ze go straciłam bo go kocham i bede zawsze. Boli mnie to ze on spotyka sie z innymi laskami. boli mnie ze z jedną wyjeżdża na sylwestra. a z drugiej strony sypia ze mną i mówi ze tęskni. co ja mam myśleć co mam zrobić? chce go odzyskać i sprobować jeszcze raz ale on narazie mnie odsuwa jak mu pokazać ze ja chce z nim iść przez życie? i dlaczego to tak boli jak on sie z nią spotyka, ból nie do wytrzymania........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach