Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym dzidzi

ktoras z Was zaszla w ciaze przez st.przerywany?prosze opd

Polecane posty

Gość chcialabym dzidzi

witam chcialabym bardzo szidziusia ale moj facet nie bardzo. nie uzywamy zadnych zabezpieczen tylko mamy stostunki przerywane.mam pytanie jaka jest szansa zeby w taki sposob zajsc w ciaze?wiem ze przed wytryskiem tez wyplywa plyn w ktorym sa plemniki. prosze o normalne odpowiedzi od normalnych ludzi i bez podszywania sie prosze i bez typu zmien faceta itppp z gory dziekuje za odpowiedzi

Gość chcialabym dzidzi
chyba zadna ...

A Twój facet nie dałby sie przekonać do maluszka? Może to byłaby najprostrza droga. Chyba lepiej dla dziecka byłoby gdyby jego przyjście na Świat wynikało z Waszego wspólnego wyboru.

Gość znowu przylazl
a jak zajdziesz to dostaniesz kopa w dupe bo facet nie chce dziecka, i zostaniesz z dzidzia na lodzie i tego zycze takiej szmacie jak ty

Gość chcialabym dzidzi
on jeszcze nie chce.powiedzial ze chce dopiero jak skonczy 30. dodam ze oboje mamy teraz po 25 lat,.a ja nie bede tyle czekac. tlumacze ze czas kobiety jest ograniczony ze ja nie bede tyle czekac-niestety.on chyba poprostu nie chce dziecka.a ja nawet wolalabym dzidziusia zamiast niego.jestesmy razem 7 lat i wiem co mowie do znow przylazl nie dostane kopa bo jak zrobi krzywa mine na wiesc o dziecku poprostu odejde.wiem ze faceci to podle swinie i nie zalezy mi na was! juz wiem ze nie warto plakac za wami i wszystko inne... nie jedna kobieta zyje bez faceta jest samotna ale szczesliwa matka!

Gość lepiej sobie kup
lalkę dziewczynko - nawet robią takie mówiące. broń boże kotka lub pieska bo to żywe stworzenie

Gość ojojojojjj
to na co czekasz? odejdż już i znajdź kogoś kto też chce dziecka- albo spij s kim popadnie i może się uda..powodzenia