Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syyylwiiaaaaaaa

czy bardzo głupio zrobiłam?

Polecane posty

Gość syyylwiiaaaaaaa

mój facet uwaza że neizaleznie od tego co by sie stało jakaś zdrada coś to żbey odrazu sobie o tym mówić bo tak jeszcze można coś uratować będąc chociaż szczerym..i jak ostatnio byłam sama na imprezie po pijanemu całowałam się z pewnym gościem miałam wyrzuty sumienia b mój chłopak jest czysty pod tym wzgledem i bardzo mnie kocha i on wyczuł po moim zachowaniu że coś jest nie tak powiedziałam mu wiec o tym..myslałam że się wkurzy ale mnie nie zostawi a on mnie wyzwal i zostawił:O

ale teraz pytanie o co pytasz? "czy głupio bo mu powiedziałas" czy moze "czy głupio bo jestem pizda ktora sie puszcza" ? :D

Gość jesteś idiotką przedwszytskim
facet by Ci o czyms takim napewno nie mówił..tylko my kobiety jesteśmy takie głupie..po co mu gadałaś?:O

Gość syyylwiiaaaaaaa
co mam zrobić żeby do mnie wrocił to był jednorazowy incydent kocham go bardzo:(dlaczego to ma przekreślić całyy nasz związek?:(

Gość osoba_trzecia
Upij się ponownie :(

Gość -/-...Aniol...-/-
Tak..ma racje z tym co mowil ,ale nie powinno sie to zdarzyc ,to co zrobilas .. Masz faceta a balujesz na dyskotekach..Po co ?..Sama szukasz klopotow w zwiazku.. Zamiast na dyskoteke ,trzeba bylo isc do niego i z nim posiedziec.. Nie ma na to wytlumaczenia . Nie jest latwo komus zaufac jesli ktos dopiero na sile wydusi z Ciebie zdrade bo wedlug mnie to bylo na sile bo jesli on by nie powiedzial ,zebyscie sobie wszystko mowili to Ty nie powiedziala bys tego , trudno zaufac komus w takiej sytuacji..Jesli nie jestes tego w stanie zrozumiec to sie nie angazuj w zwiazek bo to nie ma sensu.Pozdrawiam.

Gość psyt
walcz o niego

hehehhehehe:D zabawne słuchaj o zdradzie sie nie mówi..ja bym sie nie przynała..bo wiadomo teorytycznie człowiekowi wydaje sie ze moze wybaczyc w praktyce jednak jest zupełnie inaczej;)

Gość yhy...
ej Ty szczera dziewczyna..Jesli takie so wszystkie kobiety jak Ty to do wora i na stos.. Zastanow sie co mowisz..Zdradzacie i nie chcecie mowic..Zamiast nie mowic lepiej nie czynic...Zagubiona duszo...

Gość rosen
Zrobiłaś to ,czego od Ciebie oczekiwał: dałaś mu szczerość. Przypomnij mu o tym, może coś go ruszy...

Gość yhy...
o i nastepny dziwak..Moze lepiej ,zeby on przypomnial jej na czym polega Milosc..Jesli wiecie co to znaczy..Chyba tylko potraficie to slowo wypowiedziec..Na nic wiecej was nie stac..

Gość rosen
Nie piszę, że postąpiła fair, bo nie postąpiła. W ogóle nie rozumiem po kiego była ta rozmowa, że jeśli mnie zdradzisz- powiedź. Myślę, że mało jest osób na tyle wiernych ,by wytrzymały zdradę swojej połówki... A jeśli mu na Tobie zależy, odezwie się.

Gość yhy...
Ale do cholery ..jak zdradza go teraz to co bedzie pozniej..Zepsuje mu zycie a ona bedzie sie bawila.. Nwet osoby dorosle w tych sprawach bardzo czesto nic nie wiedza...Co go nie zabije to go wzmocni..Wiec lepiej ,zeby wiedzial bo skaczy to szybko i bedzie wiedzial na inny raz na co ma uwazac i nie popelni tego samego bledu..

Gość rosen
No to się zgadzamy. Znam osobę, która miała taka samą sytuację, ale wybrała inną opcję...Ona-całowała się z innym kolesiem, nic swojemu chłopakowi nie powiedziała o tym. I to jest obrzydliwe kłamstwo ;/ czyli oczywisty wniosek: nie zdradzać...

Gość rosen
Sylwia... Czyżbyś oczekiwała "rozgrzeszenia" i odpowiedzi typu "ale z niego cham"?...

Gość yhy...
dokladnie tak.. O to w tym wszystkim chodzi... Sprawiedliwosc..Lecz sprawiedliwosc dostanie tylko sprawiedliwy..Wy wyciagcie z tego wniosek...Pozdrawiam

Gość syyylwiiaaaaaaa
nie tylko uważam że to przesada przekreslac 5 letni zwiazek przez taki incydent nie poszłam do łózka z inym nie zdradzilam go emocjonalnie...ja nawet nie pamietam dobrze twarzy chłopakz kttorym sie całowałam

Gość yhy...
No ,ale dziewczyno ile ty masz lat ,zeby takie glupoty robic.. Tak lubisz takie boczne incydenty z innymi?.. O raz za duzo.. No ,ale tym bardziej powinnas pomyslec jak juz jestescie 5 lat...Kupa czasu..

Gość rosen
Może i przesada, ale... Po co w takim razie narażałaś pięcioletni związek na zakończenie. Rozumiem, że każdy chce się czasem zabawić i może zdarzyć się taka wpadka, ale nie oczekiwałabym od razu, że chłopak natychmiast przebaczy.

Gość yhy...
rosen nie zauwazylem odpowiedzi ..No dobre pytanie zadales...Zadales ? zadalas ?.. zadales ?. Ty to on ?.

Gość yhy...
poza tym powinnas wiedziec ,ze jak chcesz miec mocny zwiazek to mozesz czym takim cos zepsuc..Nawet jesli on teraz by zmienil zdanie i by wrocil to nie masz pewnosci jaki bylby teraz..Moze mniej by Ci ufal..Na pewno mniej..A to duzy Minus.

Gość rosen
Ja to ona ;]

Gość yhy...
oo.. To zle myslalem.. AMyslalem ,ze on.. heh..Ale za lagodnie podeszlas do tematu..Moglem sie domyslic ; ).. Wiec co do Kobiety z tematu.. Troche wpadlas w dolek ,ktory sama wykopalas .. Przemysl to..Jesli to cos powaznego to na pewno cos wymyslisz..Jestem pewny.

Gość rosen
łagodnie... po prostu nie chcę dziewczyny krytykować i jechać za coś, co większości mogło się zdarzyć. Wydaje mi się, że każdy błąd można w jakiś sposób naprawić. I jeśli Tobie naprawdę na nim zależy- to walcz.

Gość yhy...
Rozumiem.. Lecz ludzie nawet jak dlugo zyja ze soba to tez predzej z przyzwyczajenia ..A jak zapytac za co jego/ja Kochasz..To ludzie mysla na szybkosci ,zeby glupio nie wypasc ,a kazdy powinien sie nad tym zastanowic przed byciem razem ,za co go Kocham To pytanko powinno byc na samym poczatku ,zeby nie bylo watpliwosci pozniej..

Gość rosen
Mądre słowa. Albo są ze sobą bo nie chcą być samotni... Mam rację? Ale nie zawsze tak jest. Myślę, że większość ludzi wie czym jest miłość.

Gość jak sie robi takie
rzeczy i uwaza ze sa bez znaczenia, to trzeba gebe trzymac na klodke

Gość olejzpierwszego
masz w dupie faceta bo: a) lazisz po dyskotekach bez faceta b)lazisz po dyskotekach i sie upijasz c)lizesz sie z obcym facetem wniosek - jestes pusta i masz go gdzies pewnie jestes z nim daltego ze dal sie urobic, ma kase albo cos tam... w zasadzie pewnei wymagasz zeby byl kochany itp. no ale soba wiele nie reprezentujesz natomiast kwestia tego czy zle ze bylas szczera.... no gdybys byla ok to pewnie nie mial by ci nic do zarzucenia... zreszta takiej decyzji nie podejmuj sie z miejsca - i uwiez mi ze mniej wiecej da sie poznac po kobiecie ze jest kurewka... prawdopodobnie i tak sie domyslal ze cie swędzi i ze w glebi duszy jestes małą szmatą.... jak nie wiesz o co chodzi to patrz punkt a i b ale ja mysle ze to tez dal ciebei lepiej - bo po co masz siedziec z facetem ktorego nie chcesz jak gdzies tam jest masa facetow ktorzy ci sie podobaja po alkoholu a moze i bez...? kogo oni bedą walić co ? z kim ty bedziesz sie walic.... kazda sytalcja ma swoje pozytywy i nie oceniaj tego negatywnie przedwczesnie