Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syyylwiiaaaaaaa

czy bardzo głupio zrobiłam?

Polecane posty

Gość yhy...
rosen masz racje..Dokladnie tak .Lecz nie zgodze sie z Toba w jednym..Mowisz ,ze wiekszosc ludzi wie czym jest milosc..Jestem innego zdania.Lecz zawsze mozna powiedziec ,ze kazdy wie na swoj sposob.I to jest wlasnie to zdanie ,ktorym prowadza sie inni (wiekszosc).To jest ten blad.Kazdy uwaza ,podchodzi do Milosci inaczej ,wiec dlatego jest tyle nieporozumiem..To poste..Moim zdaniem Ci ,ktorzy bardzo powaznie podchodza do zycia religijnego do Boga to wiedza duzo na ten temat bo sa sprawiedliwi a poza tym ten ,ktory jest sprawiedliwy zawsze dostanie sprawiedliwosc.Ma pomoc Boga a wydaje mi sie ,hmm..Zle to pisze.Jestem pewny ,ze to jest najwazniejsze i w zupelnosci wystarczy..Jak widze ,ze ktos kogos opuszcza bo nie ma ten ktos pieniedzy czy cos to wydaje mi sie ,ze to ludzie podchodzacy do tego w sposob jaki wczesniej napisalem..Po swojemu...Wierzcie lub nie ,ale kazdy predzej czy pozniej sam do tego dojdzie..

Gość yhy...
szprota999.. Nie masz w zupelnosci racji..Mozna to naprawic jesli sa zakochani naprawde ,lecz to trzeba umiec naprawic..A umie tylko ten ,ktory ma prawdziwe uczucia..

Gość rosen
W sumie znowu masz rację. Każdy wie czym jest miłość na swój sposób. Znalazłam stosowną sentencję.. "Miłość kpi sobie z rozsądku. I w tym jej urok i piękno.". To odnośnie tego, że nawet kiedy będziemy się kierować szczerością i prawdą, to i tak może to się obrócić przeciwko nam. ps. trochę z tematu zeszłam...