Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babbeczka

Damska torebka- co sie tam nosi?

Polecane posty

Gość Babbeczka

Mam śmieszny dylemat - co nosi się w damskiej torebce?? Dostałam pod choinkę meeega torbę i nie wiem co do niej włożyć hehe :) do tej pory nosiłam minitorebkę, do której mieścił się portfel, komórka i chusteczki..... powiedzcie, co noszą normalne kobiety w tych megatorbach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kijowo
kosmetyki, krem do rak, chusteczki do smarkania, notatnik, dlugopisy, ipod, memory stick, czasem aparat fotograficzny...

KG KOSMETYKÓW..STERTE SMIECI TELFON,CHUSTECZKI RACHUNKI 2 PORTFELE I CHYBA TO WSZYSTKO AHA JESZCE DŁUGOPISY A WIEM TO PO SOBIE:p

Gość do glena be
ja noszę klucze , dokumenty komórkę portfel, notes ,gumę(do zucia), pieczątkę zapasowe rajstopy, wkładki higieniczne kosmetyczkę (z pudrem perfumą kremem nawilżającym szminką i tuszem do rzęs ) szczotkę do włosów i 100 innych drobiazgów

mini kosmetyczka a w niej - puder, błyszczyk, lustereczko, mini krem, chusteczki, podpaska, tabletki apap i nospa [po jednej] komórka, portfel, mp4, papierosy a taka wersja do minitorebki to ; portfel,komórka,błyszczyk, mp4, chusteczki ;P

Gość Babbeczka
śmieszne , to chciałam zabrać torebkę do pracy, włożyłam stałe akcesoria i wiatr hula.... pustki . Zapakuję chyba śniadanie :P

a jeszcze zapomniałam : miniperfumy, szczotka do wlosów, bilet z legitymacją, klucze pewnie jeszcze o czyms zapomnialam, dlatego zawsze jak chce coś wyjac to sie grzebie z 5 minut zanim znajde :)

Swego czasu nosiłam śrubokręt, miarkę, mapę mojego miasta, pół \"Panoramy Firm\". Moja kumpela nosiła kawał cegły (PO COOO????) Moja druga kumpela nosiał dwa kilo czekolady, chociaż czekolady nie lubi:O

Gość Babbeczka
zapasowe rajstopy - bardzo dobry pomysł :) tabletki też:)

Gość Babbeczka
cegła też!!! moja mama nosi igłę i nici- po co to?? pewnie uratuje kiedyś jakąś tragedię damską

pomadki, jakies grosiaki, portfel, telefon, klucze, notatnik, długopisy ze 2, olowek, kupe papierów:P paragony, jakies cukierki, jak ide akurat do szkoly to wkladam ze 3 zeszysty, jak wychodze z córką gdzies to pieluszki i mokre chusteczki ogólnie mam dosc pojemna torbe (ale bez przesady) dwie wieksze przegrody, jedna posrodku mniejsza na suwak, torbe sprzątam raz na miesiąc no czasem ze dwa razy :P

aha szczotka do włosów, pare kosmetyków, tabletki przeciw bolowe, ksiązeczki do prszychodni moją i małej hmm i chyba wsio

Wszystko co może się przydać:) ja mam jeden wielki misz masz, począwszy od nici i igły, po batoniki... Perfumy, sztyft, milion błyszczyków, korektor do plam na odzieży, lakier do paznokci, nici dentystyczne, okulary przeciwsłoneczne, parasolka mini, ekologiczna torba na zakupy i wiele wiele innych:) haha i nigdy nie moge nic znaleźć!!

Gość ewacia to ja 24
papierosy , zapalniczka , lusterko, blyszczyki, mietuski, chuseczki, portfel , klucze telefon, tampon. perfumke, puder , krem do rak , mp3 player , spinke do wlosow itp . mam jeszcze cos jak stare rachunki , 1 skarpetke , otwieracz maly do wina co kolwie wrzucam tam przypadkiem przy sprzataniu

Gość Babbeczka
ogólnie mam wrażenie, że niektóre kobietki pół gospodarstwa domowego ze sobą noszą..... To nie jest męczące? ile to może ważyć niektóre torby są ogromniaste!!!!!!!

Zajrzałam... Zanalazłam... Agrafki Gumki do włosów (mimo, że mam niewiązalne) Ze trzy pomadki ochronne Krem do twarzy Zupełnie niepotrzebny pęk kluczy do drzwi, z których nikt nie korzysta:O Lakier do włosów. Patyczki kosmetyczne Nóż do papieru (taki wysuwany) Czasem noszę również... Drugie śniadanie!!! Gazetę Wyborczą złożoną na pięć. Herbatę. A w ogóle włóż, to co nosiłaś normalnie, reszta się sama uzbiera:D

Gość Babbeczka
chyba trochę dziwna jestem, że obywam się bez tych rzeczy.............

Widzisz... my też się bez tego obywamy:D I to jest właśnie najlepsze, że przez 99,99% czasu potrzebne są tylko klucze, dokumenty, pieniądze i chustki do nosa:D

Gość Babbeczka
qwiertz- pewnie masz rację :) pozbieram śmieci w tempie ekspresowym i będę sie czuła częścią kolektywu babek z wielkimi...... torbami :P

Gość Babbeczka
dzięki za pomoc

Gość Babbeczka
i malutką kosmetyczkę a do niej mini wydania kosmetyków!!!!!!!! bosko uwielbiam zakupy- to i paragony niedługo się pojawią :)

Gość fytm tmn
ja noszę KLUCZE od własnego mieszkania!:P

Gość paplate stworzenie
perfumy, klucze. kosmetyki, cukierki, chusteczki. gaz- właśnie stwierdziłąm że chyba przeterminowany, długopis , kalendarz z notatnikiem,

Gość Babbeczka
powinniśmy być przygotowane na wszelaką okoliczność :P

Gość Zielony Banan
Mam 3 toebki i w każdej nosze to samo: klucze od domu kalendarz chusteczki portfe dokumenty identyfikator od pracy i kluczyk od szafki lusterko błyszczyk pomadkę ochronna tusz do rzęs szczotkę do wlosów śmieci

Gość czader
gaz , mnipałka , prezerwatywy , nootesik z pisadłem

Gość hxfdhjdx
a ja jako facet sie spytam po co wam te wielkie torby? ja jak wychodzę to mam portfel i dokumenty w jedną kieszeń klucze w drugą, a telefon do pokrowca przy pasku i to wszystko, p o co wy nosicie te kilogramy śmiieci ze soba?

ja przed chwila zobaczyłam i posiadam: klucze kombinerki chusteczki higieniczne i nawilżane kalendarz kosmetyczkę śrubokręt pomadki ochronne x2 paragony sztuk kilka dokumenty plaster książka stron 298 2telefony 2 ładowarki do nich krem do rąk mp4 słuchawki do tel 3 zapalniczki paczka papierosów 3 długopisy torbę na zakupy to wszystko:O