Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babbeczka

Damska torebka- co sie tam nosi?

Polecane posty

ja z reguły wszystko co się znalazło w torbie od czasu ostatniego sprzątania czyli mniej więcej miesiąc temu: -dwie takie same ładowarki -niewiarygodną ilość post-itów -portfel, -dokumenty, -komórki, -chusteczki -tonę kosmetyków, -wodę mineralną, - duży kalendarz - mały kalendarz, który kupiłam żeby nie nosić dużego - narzędzia pisarskie -itp.

więc w mojej torbie znajdują się takie rzeczy jak: portfel dokumenty klucze chusteczki higieniczne (3 paczuszki) kosmetyczka: tusz, puder, fluid, cienie do powiek, kredki do oczu, błuszczyki, szminki perfumy dezodorant szczotka do włosów ładowarka do telefonu+słuchawki papierki paragony notesik długopis igła, nitka lusterko..... i to wszystko....czasem dojdzie parę rzeczy ale to w nagłych przypadkach :)

portfel,notes,klucze,szczotka do wlosow,chusteczki,pomadka ochronna,radio (samochodowe),blyszczyk,wkladka,pędzel do pudru,perfumy,krem do rak,dlugopis,papierosy i zapalniczke,a po pracy upycham jeszcze do niej troche zakupow.

Gość gugusiakiwa
Wow ! Ja w swojej też mam mnóstwo "śmieci", oto one : dokumenty typu dowód osobisty, prawko, papiery od auta, klucze: do pracy, do domu, do działki, portfel, 2 komórki, ładowarka, mini kosmetyczka z błyszczykiem, tuszem do rzęs, tabletkami przeciwbólowymi, 2 podpaskami, chusteczkami antybakteryjnymi, chusteczki higieniczne, składana parasolka, zeszyt 32 kartkowy, ze 3 długopisy i kalendarz.

Gość gość
Dobre pytanie, Widze w zasadzie ze wlasciwie kazda z nas nosi w swojej torebce podobne rzeczy,ja w swojej mam dodatkowo,,zestaw naglej potrzeby,,tzn,: 2-tampony 4-podpaski 1-zapasowe majtki 4-tabl.APAP. Moze to kogos smieszy ale ten zestaw uratowal mnie i niekiedy moje przyjaciolki przed niemilymi wpadkami.