Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weź się

ilość postów jest tu wyznacznikiem zayebistości ?

Polecane posty

śmiętanka powiadasz ?:D:D:D to Ci pomogę w dążeniu do zajebistości , a co mi tam taki prezent na koniec roku ;)

Gość sla
nom i od razu razniej się zrobiło :) każdy każdego pojedzie i jaka familijna atmosfera:0

Myrevin -> Aha. No przyznaję się, że czasem mam problem z czytaniem i rozumieniem :) Ale jak pisałam wcześniej jest późno. I mam zawiasa. a ja wygrałem życie -> jeszcze nie jest ze mną tak źle by tu siedzieć cały czas, miast np iść gdzieś ze znajomymi ;) co to, to nie. Ale jak zaczne zauważać niepokojące objawy, to obiecuję, że się wycofam. Izaura_ -> Dzięki :D dobra z Ciebie kobiecina. Podam Ci moją zmęczoną dłoń ;)

"Ale jak zaczne zauważać niepokojące objawy, to obiecuję, że się wycofam." Każdy tak mówi (pisze) :P.

Każdy tak pisze i się nie cofa ? :D Bo za późno zdają sobie sprawę ze swojego uzależnienia. ;)

wez sie a na co mi Twoja dłon :D? trzymaj ją przy sobie przyda Ci sie jeszcze jak cos to wiem gdzie Cie znalesc ;)

I ja też idę. Żegnam serdecznie śmietankęęę ;) Dobrej nocy 'weź się' życzy, bo na nią nikt nie... krzyczy :O ema :)