Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a moze jutro juz bedziesz

wolicie obciete wlosy z tyłu równo czy jak schodzą się w taki trójkąt?

Polecane posty

poszlam dzis do fryzjera,poprosilam o równo i wyciachala mi w trójkąt i wyglada to nieciekawie,wiec kumpela przyjdzie i mi to ciachnie

Gość juh
wole równo,ale tez jakiegos pecha mam ze mi w trojkat tna i taki ogon mi zwisa ktorego odrazu pozbywam sie sama lub przez kogos,zawsze mowie ze rowno ale chyba nie dociera

Gość jak gdyby
zapewne cieniujecie sobie włosy i macie cięte schodkowo z przodu i stad bierze się ten trójkąt:)

Gość zawsze tnę na równo
i nigdy nei zgadzam się na cieniowanie cieniowanie to kiepski pomysł bo potem włosów nie mozńa zebrać ani w warkocz ani kitkę, zawsze potem wyłażą jakieś krótkie pasemka

jak sie cieniuje to chyba zawsze wykdfzie z tylu ten trójkąt,ja chcialam tylko z tylu konce pocieniowac(rowne mialam)i zrobily sie takie pazurki,cos pod trójkat podchodzi,wiec poczekam az urosnie i ciacham na równo,jakos mnie drazni jak tyl mam nierowny

Gość baa ja to juz mam z 20 nicków
ja przod mam pocieniowany,tyl bardzo lekko,jest niby rowny ale wiadomo ze przez krotsze przody wlosy sie lekko z tyly schodza w trojkat ale bardzo lekko

Gość grrrrrrrrrr
czasami wydaje sie ze lepiej jak rowne sa ale do niektorych fryzur czesto bardziej pasuje ten tyl pocieniowany a nie w trojkat.zawsze lubilam rowne ale jakos tak wygladalam nijak,jak w kasku,i poprosilam o scieniowanie i naprawde fajnie to wygladalo

ja mam takie włosy ze ladnie sie układaja tylko wtedy jak wycieniowane sa.kiedys pamietam jak mialam rowne,chcialam przody stopniowac to jak stopniowala babka to tak do dolu i wtedy te z tylu tez lekko byly wycieniowane bo sie robily po bokach krotsze(rozumiecie o to chodzi),powiedzialam wtedy ze nie chcialam nic na dole i z tylu a ona na to ze musiala lekko scieniowac te boki i dol bo nie byloby zachowanej proporcji i boki by sie ukladaly inaczej niz dół i nie wyglądałoby to cie4kawie.od jakiegos czasu cieniouje wlosy.zazwyczaj cale i naprawde jestesm zadowolona.myslalam nad rownymi ale musialabym cale bardzo obciac krotko a tego nie chce narazie,moze jak odrosna te krotsze warstwy to wtedy

Gość moze zle mysleale uwazam
ze to kwestia upodobania,kazdy tnie sie tak jak woli,ja lubie miec ten trójkat z tyłu ale nie bardzo wyrazny tylko lekki,aczkolwiek czasm mysle o fryzurce a"la bob :) teraz mam mocno wycieniowane i sie ukladaja ok,nie prostuje a z bobem byloby to wskazane

jestem facetem ale powiem co ja mysle :) mysle ze i tak i tak jest ładnie.moja dziewczyna miala zawsze takie rowne wloski z prosta grzyweczka,i bardzo mi sie podobala z ta klasyczna fryzurka.przed swietami chciala cos zmienic i poszla do fryzjera.teraz ma takie przed ramiona,wycieniowane z przodu,z tylu tez bo wlasnie w takie trojkat sie ukladaja,i grzyweczka na bok.i tez jest slodko :)

wyprostowalam je i teraz jest nawet ok,wiec nie bede nic poprawiac,poczekam az podrosna

Gość eeee tam
szczepanek ty to jakis lalus jestes....

Gość juh
kwestia gustu i juz

Gość co sadzicie
równe,wogole postrzepionych wlosow nie lubie

Gość katarynka__
właśnie te równe są zajechane jak nie wiem co!! ja zawsze prosze o ten trójkąt.

Gość To ja M......
A ja wolę jak są mocno wycieniowane .A poza tym uważam że i tak fryzjerzy rzadko obetną tak jak się chce. Czesto wychodzę niezadowolona. Nie umieją tez doradzic. A cieniowane czy nie to kwestia gustu