Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 29, 2008 tak oto moja sąsiadka nazwała bliźnięta narodzone w święta... słodkie bąbelki ale te imiona :O ja wiem, o gustach się nie dyskutuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a pewnie za jakis czas Napisano Grudzień 29, 2008 usłyszymy o nich w jakimś programie reporterów. :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 29, 2008 :D to smutne... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patulenkaaa Napisano Grudzień 29, 2008 to jest tragiczne :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Grudzień 29, 2008 tak tak o gustach się nie dyskutuje ale....... błahahahahaha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilunka 1985 0 Napisano Grudzień 29, 2008 biedactwa... :( ale Majkel przez J ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o kurka 0 Napisano Grudzień 29, 2008 żartujesz. jaki USC się na to zgodził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 29, 2008 tak, przez J :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Grudzień 29, 2008 W sumie to co mnie to obchodzi ? Dobrze że nie nazwał ich np Taboret i Chochla. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilunka 1985 0 Napisano Grudzień 29, 2008 o matko, Majkel.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 29, 2008 podobno USC jest liberalne w końcu od kilku lat mamy wysyp obcobrzmiących imion trzeba się przystosować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość można by jeszcze Napisano Grudzień 29, 2008 dołożyć Brajana, Dżordża itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 29, 2008 Brajan jest niezłe :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ma_rianna Napisano Grudzień 29, 2008 ;/ biedne dzieci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Grudzień 29, 2008 Brajan i Dżordż to za rok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i wezmy taski przyklad Napisano Grudzień 29, 2008 Dżesika Kiełbasa albo Majkel Szczoteczka.:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ma_rianna Napisano Grudzień 29, 2008 a dziewczynka następna pewnie będzie Wiwianna Brytfanna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaa xD Napisano Grudzień 29, 2008 Nikola Dżesika , ładnie ;) Alan, suuper ;D Ale Majkel ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 29, 2008 :D a Ariel? niby oryginalnie ale tak jak proszek do prania...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Grudzień 29, 2008 Gorsze byłoby "Dosia". :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spinka motylka Napisano Grudzień 29, 2008 te imiona są ohydne tak na siłe ktoś chce być nowoczesny i zagraniczny wiocha , prymityw, słoma w butach badania wykazały że wycudowane imiona dają rodzice biedni i patologia społeczna są polskie śliczne imiona tysiące, przytoczę parę staropolskich : Antosia,Jakub, Piotr, Wiktor,Marianka,Ola,Franuś itp a jak usłyszę Oliwier to mi sie niedobrze robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ma_rianna Napisano Grudzień 29, 2008 Marianka jest pięknie:D:D Ariele, Dosie i Persile, Dżesiki i inne Brajany... Wieś tańczy i śpiewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Grudzień 29, 2008 a jak usłyszę Oliwier to mi sie niedobrze robi } Czas iśc do psychologa, nie jest to normalny objaw. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiśniewskiego nikt nie pobije Napisano Grudzień 29, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja sobie biegam Napisano Grudzień 29, 2008 A moja córka ma na imiona Nikola Alicja ... czy to też wiocha ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Grudzień 29, 2008 Ło matko :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o kurka 0 Napisano Grudzień 29, 2008 nie zdziwiłabym sie, jakby w późniejszym wieku przedstawiała się jako Alicja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiśniewskiego nikt nie pobije Napisano Grudzień 29, 2008 dobrrze, że sasiadka jest konsekwentna:P gorzej gdyby nazwała swoje dzieci Nikola Stanislawa i Alan Władysław na przykład:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
original doll 0 Napisano Grudzień 29, 2008 czemu tym ludziom odbija na punkcie zagranicznych imion :| u nas brzmia smiesznie i kojarza sie tylko z nowobogackimi rodzicami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ma_rianna Napisano Grudzień 29, 2008 Nikola Alicja...;/ masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach