Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SunFlower.

ja także jestem TU nowa!

Polecane posty

Jak w temacie:D Witam Was Wszystkich! Ps. Mam nadzieję, że moją stopke potraktujecie łagodniej :P

Gość bo ty stara weteranka jesteś
tylko udajesz nówkę :)

Małateżczarna - kilka słów o mnie: mam 21 lat, jestem Warszawy, studiuję na UW prawo, planuję zacząc drugi kierunek, ale nie wiem czy sobie poradzę;) W międzyczasie pracuję. A na imię mi Julka i miło mi :)

zauważyłam, że strasznie dużo na tym forum pesymistów, tematów w stylu ''samotność'' kurcze szkoda, że nie wszystkim się w życiu układa:(

:) to ja si pochwalę też, że jestem studentka ;) i chyba wystarczy :) jak na poczatek ;)

A ja jestem tu stary :classic_cool: Ale witam nowe kafeteriuszki chociaż wydaje mi się że jak na debiutantki zbyt dobrze się poruszacie na cafe. ;) Wiec chyba tylko nicki nowe. Niemniej witam serdecznie! [kwiat} 🌻

bywalec1- ja nówka sztuka:P wszędzie się szybko odnajduję to dlaczego z kafeterią inaczej by być miało:D

ostatnia kwestia z filmu Don Juan DeMarco :) piekny;) no i oczywiście cudny Johnny Deep ;)

małateżczarna- a tu tak zawsze? nieufność i rizpacz w tematach o samotności? :P i przy okazji GRATULACJE i sto a nawet tysiąc lat cudnego życia razem- to w odniesieniu do Twojej stopki:D

OK sunflowerko.... Ja zaczynałem pisać na pomarańczowo, troche czasu mi zajęło zanim sie dowiedziałm jak się robi emotionki itp. Ale modzież teraz bystra... :D Życzę miłych rozmów na cafe. Tylko pamietajcie że to jest wirtualna dżungla i obowiazuja tu prawa dżungli. Bywa, że silniejszy zjada sabszego i tyle :classic_cool: W szczególności nie nalezy jej zbliżać zbyt blisk dosiwat relnego bo to moze mieć opłakane skutki.

Gość alez tu słodko... jeszcze...