Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet bardzo zmieszany

Dziwna sytuacja z siostrą żony

Polecane posty

Gość truskafkowe pole
mój facet odmówił kiedyś pocałunku dziewczynie swojego kumpla,ta była natrętna,usiadła mu na kolanach.Po prostu ją zepchnął,była pijana,przewróciła się,nawet nie pomógł jej wstać.Jak facet ma jaja,potrafi odmówić,potrafi być stanowczy.No,chyba że sam ma ochotę

Gość ja bym powiedziala...
zonie jaka ma wspaniala siostrzyczke.Co to sie dzieje na tym swiecie!!Kurwia sie jak kroliki:D:D:D Zeby siostra, siostrze taki numer odjebala?? U mnie nie byla by juz siostra!Menda!! A Ty odwzajemniles jej pocalunek wiec nadajecie sie razem, nie udawaj swietego, pewnie bys ja przelcial gdbys mogl!:D:D

Gość truskafkowe pole
ja współczuję żonie siostry i męża.Jesteście siebie warci,jak zwiążecie się ze sobą,czas pokaże,które gorsze...koniec jest nieunikniony...Bo co innego jest związać się z rozwiedzionym mężem siostry,kiedy jego nic już z siostrą nie łączy,takie rzeczy się zdarzają,ale wtedy nie wyrządza się nikomu tym krzywdy,a co innego rwać męża siostry pod jej nosem,w rodzinne Święta, w tak bezczelny sposób

Gość Przypadkowaa
Najgorsze jest to, że sie tej "dziwnej" sytuacji poddałeś.... Że jesteś taki mięczak! Nie ma w Tobie krzty charakteru. Nie mozna Ci ufać. Współczuję żonie.

Gość a ty masz brata
albo chociaz dobrego kumpla? jakbys sie czul, gdyby Ci sie do zony dobieral a ona ,,podekscytowana" poddalaby sie jego urokowi??? nie chcialbys wiedziec?

Gość
Cipa jesteś. Powinieneś ją przelecieć. A jak nie, to nie zaczynaj czego nie dasz rady skończyć. W tę albo nazad...

\"ale w końcu wyszło na to że oboje się cąłowaliśmy \" Ten tekst mnie rozwalił. No to znaczy, że i ona nie jest Ci obojętna tak jak Ty jej. Powiem jak ja bym zrobiła gdyby ta sytuacja dotknęła mnie. Gdyby brat mojego chłopaka, narzeczonego, męża etc pocałowałby mnie to po pierwsze przerwałabym ten pocałunek, a po drugie powiedziałabym mu do słuchu, że nie życzę sobie takich sytuacji i zapytałabym się czy nie wstyd mu tak względem brata postępować. Tymczasem Ty bujasz w obłokach. Rozmyślasz, zadajesz sobie zbędne pytania kiedy sprawa jest tak na prawdę prosta. Wystarczy tylko wiedzieć co dla Ciebie jest ważne. Zastanów się czego chcesz, bo jeśli romansu to wystarczy teraz tylko kolejny krok zrobić ale jeśli chcesz aby Twoje małżeństwo opierało się na prawdzie i lojalności to musisz poważnie porozmawiać z siostrą żony i nawet gdyby miało ją to zranić to powiedzieć kto jest dla Ciebie najważniejszą kobietą w Twoim życiu.