Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet bardzo zmieszany

Dziwna sytuacja z siostrą żony

Polecane posty

Jestem w dziwnej sytuacji, może wszystko wyolbrzymiam ale nie wiem co o tym myśleć. W święta byłem na wigilii u rodziców żony, cała jej rodzina się zjechała i było ogólnie miło. No ale doszło też do nieco dziwnej sytuacji, bo gdy składałem życzenia starszej siostrze mojej żony, to ona mnie po nich przytuliła dłużej niż było trzeba i powiedziała że to były najładniejsze słowa jakie słyszłała od dłuższego czasu (a życzyłem jej zwyczajnie szczęścia w miłości, bo mimo że jest kobietą atrakcyjną to raczej trafia na nieodpowiednich facetów). Potem powiedziała mi jeszcze, że spodobał jej się prezent dla niej od nas i że wie że ja go wybierałem. No ale cały problem leży w tym, że tej samej nocy zdarzyło się tak że zostaliśmny sami w kuchni w lekkim półmroku, atmosfera itp, ona do mnie podeszła i powiedziała że to jest jej prezent dla mnie i mnie pocałowałą. ja byłęm tak zaskoczony ze nie wiedzialem co robić, ale w końcu wyszło na to że oboje się cąłowaliśmy. Nie musze mówić, że czuję się orkopnie względem mojej żony, ale nie wiem co myśleć o zachowaniu szwagierki.. proszę o jakąś radę.

Gość zwss
wredna baba jestes lekko niedorozwiniety a ona cie tak wykorzystuje

Dlaczego mnie wykorzystuje? Nie myśle, żeby zrobiła to celowo, albo z wyrachowania. Do wrednych nie należy.

Gość zwss
po tym, ze nie przyczepiles sie jedynie do niedorozwiniecia wnioskuje, ze jestes jednak siostra swojej zony :D:D:D

Gość te facet nie osłabiaj mnie
i nie zadawaj głupich pytań, bo dokładnie wiesz czego chcesz, tak samo jak ta desperatka-siostra :P twojej żony :P dupek jesteś i tyle :P

Z wiekiem się wyrasta z reagowania na obelgi jakiegoś internetowego frustrata. Będzie jakaś rada?

Rzeczywiście może i fatalnie wyszło, ale ona nie jest bez winy;) kobiety są cwane i przebiegłe, nie patrzą czy to facet siostry, sąsiadki czy przyjaciółki... jestem kobietą,ale kiedyś byłam ofiarą mojej przyjaciółki i jej nadmiernego uczucia do mojego faceta;/ Chcesz radę? póki szwagierka nie prowokuje więcej takich sytuacji, to ok, ale w sumie gdybym była na miejscu twojej żony wolałabym się o całym zajściu jak coś dowiedzieć od Ciebie a nie od niej... jeśli do tego masz wyrzuty sumienia i zachowujesz się np sztucznie przy szwagierce, to pogadaj szczerze z żoną...

Gość ejbisi
Powinieneś dać jej w pysk jak cie zaczela lizac. Faceci są żałosni.

Gość igły z widły
narazie nic nie mów, jeśli szwagierka będzie prowokowała więcej takich sytuacji to już musisz jakoś zaregować ale bez przesady...

Gość zwss
rada internetowego frustrata: uzywaj mozgu nie wylaczaj na noc, bo rano mozesz zapomniec uruchomic :D:D:D

Gość igły z widły
aha i na drugi raz nie odwzajemniaj pocałunku jeśli nie chcesz rozwalić swojego małżeństwa:D

Gość bardziej prince polo
Unikaj sytuacji "sam na sam". Ona na Ciebie poluje. Wstrętna baba. Swojej siostrze to robi. :O Unikaj babsztyli jej pokroju, bo "widzę", że jesteś słaby, mało stanowczy i nie umiesz normalnie odepchnąć namolnego babska. Już ona dobrze wiedziała, co robi. Jeżeli myślisz, że to było spontaniczne, a nie zaplanowane, to jesteś naprawdę fujara, a nie chłop z jajami.

A Ty jesteś jakiś przygłupi czy jak? Po co się z nią w kuchni obściskiwałeś :o Nienawidzę takich idiotów co jeszcze rżną niewiniątka i się głupio pytają co robić... w Twoim przypadku to już chyba tylko poddać się eutanazji.

Gość 81n
To znów ja, tzn autor tematu. Co innego zareagować na dostawiającą się obcą osobę, a co innego być zaskoczonym przez kogoś niemal z rodziny. Dzięki za uwagi, zrobię jaki radzicie.

E, mało stanowczy to ja jestem :D A autor robi z igły widły, może konieta miała doła i chciała się zwyczajnie poczuć dowaretościowana i atrakcyjna? Kurcze, buziak to nie koniec świata, weźcie się opanujcie, nie robiła mu laski w tej kuchni :O

Gość 81n
Dzięki za wsparcie mało_stanowczy. Oby było tak jak piszesz, tym bardziej że rzeczywiście K. była przybita. Tylko że to był trochę więcej niż buziak, ale obyś miał rację.

Hmm.. niezła kurde laska, siostra.. współczuję takiej siostry :) no ale pewnie Tobie też się ona lub to podoba, skoro odwzajemniłeś jej pocałunki.. Pewnie się teraz tym jara heh Współczuję też żonie.. Jeśli chcesz być lojalny wobec swojej kobiety, to powinienes powiedzieć jej siostrze że nie życzysz sobie takich zachowań ipo prostu się od niej odciać. Proste jak budowa cepa.

"ale w końcu wyszło na to że oboje się cąłowaliśmy " Jakiej rady oczekujesz? Siostra Twojej żony bez wątpienia przegięła, ale Ty niepotrzebnie udajesz ofiarę. Ofiara jest Twoja żona poniewaz nie dość, że ma bezwzględną siostre to jeszcze niewiernego męża. Dlaczego odrazu jej nie odepchnąłeś? Dlaczego kiedy ODRAZU wyczułeś że cos jest nie tak to nie porozmawiałes z żoną o swoich obawach? Już nie w porządku postępujesz, "do tanga trzeba dwojga" ona na siłę Cię nie uprowadziła, nie związała i nie wepchnęła języka w usta. Nie chce Cie obrazic autorze, wykładam jedynie suche fakty. Chcesz byc fair? No to moja rada: idź powiedz żonie o zaistniałej sytuacji, może wybaczy Twoje nie do końca mądre zachowanie i przynajmniej Ty i żona bedziecie mięli jakąś koalicję.

Facet - nie wiem jak było bo nie jestem terakotą w tej kuchni :) Ale zwyczajnie dopuszczam różne wytłumaczenia. Kurcze, jak dwie kobiety się przytulają i pocałują to znaczy że są lesbijkami i chcą iść razem do wyra? Jakoś nie :O Może Twoją szwagierkę za bardzo poniosło, ale to musisz sam ocenić. Ktoś proponował, żebyś powiedział żonie - ale co niby miałbyś powiedzieć? Twoja żona ma zrobić awanturę siostrze, która już ma doła? Genialny pomysł, w prezencie na Sylwestra proponuję sznurek. Zresztą jak powiesz żonie to sam też zbierzesz opierdziel :D Moim skromnym zdaniem powinieneś przyjąć, że nic się nie stało i już. Aczkolwiek staraj się unikać sytuacji, w której jesteś sam ze szwagierką i to w ciemnym pomieszczeniu :classic_cool:

Gość 81n
Nie zamierzam mówić, bo żona w końcu nie jest winna, a to ona będzie najbardziej cierpieć. Z powodu jednorazowego incydentu. Co do wieku, my mamy po 26, a szwagierka 29.

Gość dobra rada dla ciebie
Kto szwagierki nie wyjebie nie znajdzie sie w niebie :) wiec do dzieła :)

Gość trnja9uw8vcbn
Kurwa, nie rozumiem jednego ona zaczęła cię całowac a ty mimo że masz żone i tego nie chciałes, stoisz z rozwalona geba i "doszlo do tego ze się całowaliśmy'' czyli chciałes koles i nie wmawaj teraz nikomu że jest inaczej. ciekawe czy gdyby stała sobie kobieta, podchodzi do niej facet, łapie ja za pizde a ona stoi i słucha jak świnia grzmotu bo jest zaskoczona. jak się nie chce to sie odsuwa ewentualnie wali w ryj i po zawodach a nie "byłem zaskoczony i tak wyszło" palant z ciebie bez dwóch zdań to na tyle. Dziekuje. Do widzenia

Gość zwss
sytuacja niejest dziwna tylko jednoznaczna facet calowal sie z siostra zony mozna to uwazac za drobiazg lub za powod do rozwodu tak czy inaczej nie wydarzylo sie to samo byla to czynnosc dokonana przez dwie osoby

Trnja.... jeśli podejdzie do Ciebie Twoja matka i mocniej przytuli, czego Ty się nie spodziewałeś, to walisz ją w ryj? A jak ojciec składa Ci życzenia i pocałuje w policzek to pewnie pedał? Zacznij się odzywać jak będziesz miał szwagierkę :O

Gość trnja9uw8vcbn
w tej chwili mówimy o całowaniu a nie o przytulaniu. nie porównuj przytulania z matką do całowania ze szwagierką bo to dwie rózne sprawy