Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia d

Jakie są objawy miesiączki ?

Polecane posty

Gość Kasia d

Cześć mam na imię Kaśka. Od roku mam owłosienie łonowe, pod pachami też mam w niewielkiej ilości, wydzielinę z pochwy od ponad 2 lat. Strasznie się boję bo nie mam jeszcze miesiączki a mam 13 lat. Piersi też zaczynają mi rosnąć bolą mnie. Mam mdłości boli mnie brzuch i mam zmienny humorek [!] Pomóżcie !!! Proszę [!!]

Gość XDziewczynaX
Moja droga :) Wraz z miesiączka zapewne przyjdzie napięcie przedmiesiączkowe wtedy możesz być rozdrażniona i nerwowa, do tego przed miesiączką beda Cie zapewne bolały piersi. Pozatym w trakcie miesiaczki boli brzuszek wiec lepiej brać jakas tabletke przeciwbulową :) ale nie każda dziewczyna ma takie same objawy :) pozatym Ty masz 13 lat dopiero wiec masz czas na miesiaczke nic sie nie martw ona przyjdzie tak czy inaczej :) ja swoja miesiaczke dostałam w wieku 15 lat a moje inne koleżanki w wieku 16 lat wiec nie panikuj miesaczka napewno przyjdzie :)

Gość laluniamlunia
a ja mialam 14 lat i woole cycow nie mialam a owlosienie minimalne... bylam chuda jak patyk , plaska jak deska i malutko wloskow...