Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_XYZ_

Przespałem się z kobietą w ciąży nie wiedząc o tym!

Polecane posty

Gość joozio
jest w ciazy i spotyka sie z nowym chlopakiem. lepiej by sie przyszlym dzieckiem i zalatwieniem tej sprawy ze starym sie zajela rada dla cibie chlopcze - nie marnuj sobie zycia. oszukala cie i to w tak waznej sprawie. lepiej wychowywac wlasne dziecko a nie cudze.

Z tego co mi wczoraj powiedziała, to o ciąży wiedziała jeszcze zanim zaczęliśmy się spotykać, czyli okłamała mnie, to jest fakt. To że nie miała wobec mnie jakichś złych zamiarów, to też fakt, dlatego na pewno jej nie znienawidzę. Znamy się krótko, za parę dni dopiero miesiąc będzie, tak więc myślę, że to dobry moment, żeby powiedzieć \'stop\' i niech każdy idzie w swoją stronę. Może gdybym miał trochę więcej lat, był ustawiony finansowo i w ogóle bardziej dojrzały do małżeństwa, dzieci itd. to nie przeszkadzałoby mi wychowywanie cudzego dziecka, na pewno traktowałbym je jak swoje własne. No ale w tej sytuacji po prostu jest to niemożliwe. Do usunięcia ciąży też jej nie będę namawiał, to byłoby wstrętne z mojej strony. Poza tym 2 miesiące to już chyba zbyt niebezpieczne. Mniejsza z tym. Właśnie się z nią umówiłem na jutro i rozstaniemy się pokojowo.

Nie żartuj z tym seks układem. Jeśli coś ciekawego się wydarzy na spotkaniu to coś jeszcze tu napiszę.

Gość ale tu duzo prymitywow
oczywiscie masz prawo rezygnowac ze znajomosci itd. Ale ja np nie uwazam ze cie oklamala po prostu nie miala obowiazku ci mowic od razu ze jest w ciazy . To tak jakby musiala chodzic z karteczką na plecach i kazdy mialby o tym wiedziec. Moze i powinna byla ci powiedziec moze nie to jej sprawa i tak zapewne liczyla sie z tym ze uciekniesz wiec co jej zalezalo? Chciala moze spedzic z tobą troche czasu , byc moze zaczelo jej zalezec nie wiemy tego. Nie potempiam ani jej ani ciebie. Jestescie dorosli i powinniscie sie jakos dogadac.

bardzo smutna historia, a zarazem masz strasznego pecha trafić na kobietę, tak nieodpowiedzialną i bezmyślną. Niby zerwała, ale od góry do pasa, od pasa w dół , szczodrze użyczała swojego łona exowi, jeśli lubisz jazdę ekstremalną i przegrane życie, zostań z nią, ale lepiej żeby została smętnym wspomieniem.

Gość smuuteczek
Co z tego że w ciąży,nie ma obowiązku informować wszystkich od razu o tym fakcie.Dajcie spokój nie bądźcie tacy świętoszkowaci.Każdy ma prawo do szczęścia i miłości,te w ciąży też,a może one szczególnie:P

Gość Dyziek
no i jak to się skończyło

Gość ??????1111
2 lata minęły a Wy znalezliście post hahahahaha

Gość ciekawa1324456
ale ciekawa jestem konca tych wydarzen...hmmm

Gość .brand
haha, aż sama jestem zaintrygowana, autorze bywasz tutaj? zmieniło się coś w przeciągu tych 2lat?:D moze autor ma żone i swoje własne dziecko?:)

Gość tarot allegro!!-Sprawdzialność
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html