Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooopopoop

czy mozna uprawiac sex z kobieta w ciazy?

Polecane posty

Gość ooopopoop

i do którego miesiaca? i w jakich pozycjach

Gość PaniKaczorek
nie wolno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! celibat całą cxiążę!

Gość JA TEZ ZYJE BEZ SEKSU
jesli nie ma zadnych przeciwskazan to mozna. Pozycje na początku wszystkie dozwolone. a GDY JUZ CIĄŻA ZAAWANSOWANA to raczej pozycjji od tylu unikac.

Gość można jeśli lekarz
można jeśli lekarz nie zabrania

Gość hairspray
Jestem w ponad 3 miesiącu ciaży i troche na ten temat wiem :) a mianowicie jeśli ciąza nie jest zagrożona to seks jest nawet wskazany, ja sobie nie żałuje :) pozycje dowolne, ale unikać bardzo głębokiej penetracji kiedy brzuszek bedzie duży. I co jest ważne, jakies dwa tygodnie przed terminem porodu wstrzymać się od seksu bo to może wywołac skurcze porodowe, chyba, że dzidzia się opóźnia z wyjściem na świat to seks jest wtedy jak najbardziej wskazany.

Gość aniulka1234
Mi nikt nie zabronił kochać się nawet w ostatnim miesiącu ciąży, więc sobie nie załowała i robiłam to niemal codziennie, nawet jak brzuch był duży. Pozycje dozwolone są wszystkie byleby nie uciskać brzucha, a jeśli chodzi o głęboką penetrację to nie martw sie niczym, dziecku krzywda się nie stanie, przecież jego nie ma w pochwie kobiety, tylko jest w macicy, w wodach płodowych. Seks rzeczywiście przyspieszyć może poród, ale tylko w wypadku ciąży już donoszonej (czyli od około 36 tyg ciąży). Na pewno seks w czasie ciąży nie jest przyczyną urodzenia wcześniaka. Ja w każdym razie kochałam sie nawet w dzień porodu, rano seksik, a w nocy porodówka. Mam zdrowego, ponadrocznego chłopczyka, urodzonego w 38 tygodniu ciąży.

Gość Moja żonka ma termin
na 31.12.2008 a dzisiaj się kochaliśmy, tylko delikatnie, aby dziecka nie uszkodzić.