Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudina cc

jak przeprosic za zdradę?

Polecane posty

Gość klaudina cc

Zdradziłam chodz sama w to nie wierze mojego mężczyznę ... byliśmy ze sobą 5 lat on mi chce wybaczyć a ja myślę jak w najlepszy sposób go przeprosić..

Gość y5eyjhyt
ekzakli, konski łeb do lozka i 12g ołowiu miedzy oczy. Wloski ekstremizm.

Gość gaja 44
wybaczyc mozna ale zapomniec to juz gorzej a skąd masz pewnosc ze nie bedzie Ci tego wypominał? i wy jestescie razem?

Gość ale tu duzo prymitywow
wiesz co najlepiej bedzie jak bedziesz z nim szczera powiesz prawde powiesz dlaczego go zdradzilas czego ci brakowalo. Powiesz mu o wszystkim co ci nie pasowalo i on zrobi to samo. Powiedzcie sobie czego od siebie oczekujeci i czy warto brnąć w to dalej, czy on bedzie naprawde w stanie to zaakceptowac czy przy kazdej klotni bedzie wypominal. Musicie powaznie o tym porozmawiac. A to czy powiesz przepraszam czy zamiast tego zrobisz cholera wie co nie ma tutaj najmniejszego znaczenia. Najwazniejsza jest komunikacja a u was jej zabraklo stad pewnie zdrada.

Gość Nie wiedziałas co
robisz to rób jak uważasz, nas to guzik obchodzi :-D

Srak. Nie wiem jakby mnie ktoś przepraszał, to bym nie wybaczyła Nie ma kurva mowy. Nie, nie, nie.

Gość klaudina cc
zapomniałam dodać, że zdradziłam mojego mężczyznę z naszym psem - owczarkiem niemieckim o dźwięcznym imieniu Rudolf

Gość tępiciel tępych peezd
może nie od razu do wora i do morza (jak robili swego czasu Arabowie) ale zadnego wybaczania i rozwód z winy zdrajczyni - niech ją jeszcze po kieszeni uderzy

Gość aaalllle konkurs
Nagrody za Darmo, weż udział w losowaniu! Raz w miesiącu: TV Plazma 42" Raz w tygodniu: Laptop Raz dzienie: masa nagrod do wygrania o wartosci do 1000zł!!!!!! http://tnij.org/wygraj_laptopa_co_tydzien Sprawdz sam, zajmie Ci to pare sekund, a jak Ci sie nie spodoba to zamkniesz stronke!