Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blumenkohl

drogie Panie - czy powinno mi być przykro?

Polecane posty

Gość blumenkohl

bo jest. sprawa dotyczy prezentu gwiazdkowego. chyba nietrafionego wyśmiejcie moją glupotę lub wytlumaczcie lepiej, co jest nietak mój facet nie kupuje mi nic. już mu o tym mówilam, nie reaguje. to nie jest tak, że czekam na prezenty, ale mówię np. że jest dzień kobiet czy moje urodziny, a nie dal mi nic ... tymczasem minęla gwiazdka. myślę sobie, co mu kupić. kupilam piżamę. fajną, naszukalam się. myślę sobie, sypia u mnie, będzie mial jedną piżamkę na miejscu. niezbyt się ucieszyl. powiedzialam, weź ją do siebie do domu. mówi że nie ma piżamy ale śpi w spodenkach w domu. to mówię zostaw u mnie, kiedy już jesteś u mnie będzie ci cieplej w lóżku. cóż ... wolę prezenty praktyczne nie zalożyl jej do dziś. leży w szafce. tymczasem ciotka podarowala mu t-shirt. z dumą mi go pokazal, od razu mial go na sobie cóż ... aha, uprzedzę pytanie, co ja dostalam od niego. nic czuję, że się wyglupilam

Gość powinnas mu zrobic
loda gwiazdkowego napewno by sie ucieszył:)

Gość blumenkohl
wlażę mu do doopy a on olewa. glooooopia jestem. a mialam się za mądrą ... dobra, nawet jeśli glupia. olać tą sytuację? olać jego?

A czemu masz się przejmować? To on pokazał "klasę" .... dałaś prezent dałaś ma go w dupie ok jego prawo...ale niech to będzie ostatni prezent dla niego :D

Gość sorelllla
mi tez byloby przykro wydaje mi sie ze ta pizama to nietrafiony prezent, Twoj facet, jak wiekszosc facetow woli spac w bokserkach i t-shircie na drugi raz, zamiast kupowac mu prezent to kup sobie jakis seksowny komplecik bielizny i powiedz ze to prezent 2 w 1- napewno bedzie zadowoolony:D

powiem tak z podejściem do prezentów ludzie mają różnie. ja uwielbiam niespodzianki, nie namówi się mnie na to bym wybrała sobie prezent i nie przepadam za otrzymywaniem kasy. wolę prezent nawet nie do końca trafiony (mam z tego powodu w domu trochę obrzydów, ale co tam :P). mój partner natomiast za niespodziankami nie przepada, mimo że mi udaje się bardzo dobrze trafiać w jego gust nawet robiąc niespodziankę to i tak przed okazją zawsze mi jojczy ze nie chce niespodzianki. zazwyczaj nie ma więc niespodzianki. oboje natomiast nie trawimy prezentów totalnie nie przemyślanych lub szablonowych (panu się kupi pasek, pani perfumy). pidżama jako prezent dla faceta który sypia w bokserkach lub nago, to po prostu zmarnowane pieniądze. ja nie używam koszulek itp i najpiękniejsza, najmiększa koszulka otrzymana od kogokolwiek by mnie do tego nie nakłoniła. jeśli już decydujemy się na prezent praktyczny to zastanówmy się czy on posłuży w praktyce. chybiłaś z prezentem. trudno zdarza się. nie czyń obdarowanemu wyrzutów, że nie używa, bo nie ma to ani sensu, ani związku z emocjami jaki odbarowany Cię darzy. druga sprawa. to, że ty nie otrzymałaś prezentu. powiem tak. o mnie oprócz partnera, rodziców, rodzeństwa i dalszych ciotek pamiętał też dobry kumpel i sąsiadka (a ja o nich). nie było to nic wielkiego, ale liczy się pamięć (ba nawet moi wredni współpracownicy dostali o ode mnie ręcznie robione ozdoby) . głupie czekoladki w taki dzień świadczą o tym, że jest się dla kogoś ważnym i bliskim. a brak takiego ciepłego gestu to oznaka totalnej olewki. gdy ci zależy na kimś to gest ten wypływa z potrzeby serca, z potrzeby uszczęśliwienia drugiej osoby. wiosek. pan ma cię bardzo głęboko w dupie.

Gość blumenkohl
:( :( :( :( wiem.

hahahahaha czy powinno mi byc przykro?? za chwile bedzie pytanie " czy powinnam czuc glod jak nie jadlam 3 dni? " luuuudzie! :-)

Gość blumenkohl
chodzilo mi o to czy jest sens sie czepiac. nie mam komu powiedziec, ze mi przykro. ze nic mi nie podarowuje. nic ...

Gość blumenkohl
ojej, nie wiedzialam co mu kupic a chcialam cos dac. niedawno kupilam mu sweter, nie chcialam sie powtarzac. ksiazek ma mnostwo. chcialam mu dac cos, co moglby zostawic u mnie w mieszkaniu i uzywac. kubek mialam kupic?

chodzilo mi o to czy jest sens sie czepiac. nie mam komu powiedziec, ze mi przykro. ze nic mi nie podarowuje. nic ... ja doskonale wiem o co ci chodzilo i to wlasnie mnie przeraza to Twoje zycie, nikogo innego i Twoje uczucia niczyje inne, wiec pytanie jest z gruntu IDIOTYCZNE

Gość blumenkohl
nie mialam komu sie "poskarzyc" ze tak powiem, bo to juz nie pierwszy raz, ze mnie olal. wiec weszlam na forum. ze to nikogo nie obchodzi to tez wiem. ale moze mi lzej ... na chwile.

Gość blumenkohl
cholera, nie broncie go. moj prezent - moze nietrafiony. ale z serca. przemyslany. a jego prezent? ludzie ...