Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psocia klocia

Tatuaż w miejscu intymnym sexi?? czy nie??

Polecane posty

Gość psocia klocia

mam tatuaz w miejscu nad cipka czy myslicie ze to jest sexi??

jak tatuaz zarosnie wlosami, to raczej sexy nie bedzie...:Opoza tym co to ma wspolnego z ciaza porodem czy macierzynstwem?

Gość psocia klocia
mam takie skrzydla orla czy cos takiego a posrodku taka gwiazda dawida i to wszystko wycieniowane tak slicznie i gwiazdy w srodku ma koloe filoetowy:)

skrzydła mi bardziej na plecy pasują ale może i fajne, trudno ocenić bez zobaczenia... no i są gusta i guściki, Mi się bardzo dziarki podobają ale mój P nie uważa że to sexowne a nawet ładne.. ale o gustach się nie dyskutuje:)

Gość psocia klocia
od kiedy zrobilam ten tatuz nie kochalam sie z nikim dlatego chociaz na forum chce sie dowartosciowac ;)

to pokaz zdjecie:D ja chcialam sobie kiedys zrobic na tylku, ale nad cipka w zyciu bym nie zrobila:D ale gwarantuje ci, ze taki tatuaz zrobi duze wrazenie, pytanie tylko: pozytywne czy negatywne;)

Gość psocia klocia
no wlasnie nie pokaze zdjecia bo gdzies aparat zawieruszylam ale jak tylko znajde dam zdjecie:)... zrobilam nad cipka bo chcialam zeby widzialy go tylko te osoby co ja chce. zreszta 2 lata sie zastanawialam i dopiero potem zrobilam...