Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
stary prykacz

Cel kobiet to próbować bankrutować facetów

Polecane posty

1 minutę temu, Get Out napisał:

Nie wiadomo czy mówisz prawdę, a mnie się nie chce zgłębiać Twoją psyche. 

Czy ja wiem , bo nie spotkałem się z negatywnymi opiniami jak nie pije, ale to może zależy od towarzystwa i regionu. 😁

Nie słyszałeś nigdy negatywnych opinii na temat picia wódki? 

8 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

A po czym rozpoznajesz zwyrola lub degenerata?

Po zachowaniu i postępowaniu to oczywiste. 😁

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Obawiam się, że to raczej kosmiczne granice.

O! Te pewnie bardziej. 

3 minuty temu, Fifofa napisał:

Jeszcze jest coś DDa czyli wyssali wòdę w łonie matki od kołyski jak nie pomyliłem.

To FAS  - poalkoholowy zespół płodowy. 

DDA to dorosłe dzieci alkoholików czyli ludzie, którzy dorastali w domu gdzie rodzic albo rodzice byli uzależnieni. 

1 minutę temu, murb napisał:

To FAS  - poalkoholowy zespół płodowy. 

DDA to dorosłe dzieci alkoholików czyli ludzie, którzy dorastali w domu gdzie rodzic albo rodzice byli uzależnieni. 

Czyli Patola

5 minut temu, Get Out napisał:

Wątpię bo wystarczy porzucić ciało aby przywitać się że stwórcami wyższej inżynierii genetycznej. 😁

To oni nie zastępują na ziemię?

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Czyli Patola

Nie patola - ludzie, których negatywnie dotknęło uzależnienie rodziców. Chociaż FAS może dotyczyć też dzieci, których matki nie są uzależnione ale piły na przykład alkohol  na wczesnym etapie kiedy jeszcze nie wiedziały, że są w ciąży. 

Kiedyś piłem z gwinta ćwiartkę, postawiłem koledze za usługę coś mi zrobił . Ja jeden łyk.z gwinta i polowe soku a kolega wypił całą ja męczyłem  dalej. Czasu było mało, dałem koledze wypił moje,.do domu trzeba było iść czas.

19 minut temu, Get Out napisał:

Zauważ że wobec normalnych i kulturalnych nie mam żadnych problemów z generowaniem kultury , a wobec zwyroli i degeneratów już nie mam kultury to całkiem normalne , bo adekwatne do ich zachowania. 😁

Zauważyłam że masz olbrzymi problem z agresją i z byle powodu rzucasz naprawdę chore, przerażające teksty do wszystkich poza tymi którzy udają ze nie widzą twoich odpałow.

Uwierz, to co robisz nie jest normalne te napady agresji, połączone z chorymi wstawkami są przerażające i świadczą głębokim zdegenerowaniu i o tym że kompletnie nie panujesz nad soba.

• Thanks 1

12 minut temu, murb napisał:

Nie słyszałeś nigdy negatywnych opinii na temat picia wódki? 

Nie słyszałem negatywnych opinii na temat kogoś kto nie pije. 

21 minut temu, Get Out napisał:

Przez cały dzień pewnie da radę nawet więcej wydoić niż osiem sztuk i mnie nic do tego , bo ja tego nie finansuje ale jak gość wyzywa niemal każdego od alkusów , a później się okazuje że sam spożywa to już wtedy obnaże hipokryzję i to jest woda na mój młyn. 😁

Wieczorem się odpalą że ziemniaki jemy, a sami też jedzą to prorocze słowa. 😁

Jedzą ziemniaki bo większość ludzi je je. Makaron z truskawkami prędzej mogą nie jeść bo nigdy nie jadłam. 

Klient mi dziś przyniósł 3 nalewki i tak postawił na biurku a ja sie go pytam i co mam z tym zrobić? A on wypić 😅 bo mi chodziło że nie chce tego i nie pije.

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Jedzą ziemniaki bo większość ludzi je je. Makaron z truskawkami prędzej mogą nie jeść bo nigdy nie jadłam. 

Klient mi dziś przyniósł 3 nalewki i tak postawił na biurku a ja sie go pytam i co mam z tym zrobić? A on wypić 😅 bo mi chodziło że nie chce tego i nie pije.

Anastazja przynoszą ci alkohol za ruuchanie 

12 minut temu, Jimmy Savile napisał:

Ostatnio instruktor prawa jazdy mnie się pytał kiedy kończę lekcje jak chciał się na jazdy umówić. Więc wyglądam na max 20 lat. Ja nie pije w przeciwieństwie do ciebie, a  nawet gdyby to mama nigdy w życiu by mi alkoholu nie kupiła.

Nie robisz prawa jazdy, Przemku. Twierdzenie o niepiciu także nie pokrywa się z faktami, o czym świadczy bogaty alkoholowy materiał zdjęciowy i filmowy, udostępniany tu przez samego ciebie.

2 minuty temu, salix napisał:

Zauważyłam że masz olbrzymi problem z agresją i z byle powodu rzucasz naprawdę chore, przerażające teksty do wszystkich poza tymi którzy udają ze nie widzą twoich odpałow.

Uwierz, to co robisz nie jest normalne te napady agresji, połączone z chorymi wstawkami są przerażające i świadczą głębokim zdegenerowaniu i o tym że kompletnie nie panujesz nad soba.

Ależ panuje bo na realu nikt mnie nie prowokuje, ale jak sprowokuje to wiem co zrobić i nawet litera prawa mi pozwala odbić piłeczkę. Wiem jak i co funkcjonuje, więc nawet się nie trudź na tatuśkowanie mi. 😁

3 minuty temu, Get Out napisał:

Nie słyszałem negatywnych opinii na temat kogoś kto nie pije. 

Zrozumiałam, że w droga stronę. 

2 minuty temu, Jimmy Savile napisał:

Anastazja przynoszą ci alkohol za ruuchanie 

Przynoszą za cóś innego.

6 minut temu, murb napisał:

Nie patola - ludzie, których negatywnie dotknęło uzależnienie rodziców. Chociaż FAS może dotyczyć też dzieci, których matki nie są uzależnione ale piły na przykład alkohol  na wczesnym etapie kiedy jeszcze nie wiedziały, że są w ciąży. 

Piły bo musiały wtedy dobrze robiły bara bara .Patolą. Nie wiem czy wczesny czy cały raczej piły przez całą ciaże.

23 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

A po czym rozpoznajesz zwyrola lub degenerata?

Po tym ze nie toleruje jego zwyrolskich akcji. Jak z nim slodko popierdujesz z tekstami o dzieciach w tle, to jesteś przesupuer i naj kumpela.

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Szkoda że skończył się sezon truskawkowy i ta ameba nawet nie czai że mus truskawkowy z makaronem to nie jest jakaś bieda . Za mało też zamroziłem i za dużo wyjadłem. 😁

Alko schowaj na święta i więcej prezentów oczekuj , bo to się wszystko przyda. 😊

2 minuty temu, murb napisał:

Zrozumiałam, że w droga stronę. 

Mature masz temu trzeba powtarzać 😏 

7 minut temu, salix napisał:

Sądzisz, że uwierzy w to, co piszesz i skłoni go to do jakiejś refleksji? Odpowiem za niego - nie. 

Żadna z metod stosowana wobec  Widmo nie przyniosła żadnych wymiernych efektów. Może nie była wystarczająco konsekwentna. Stawiam na ten przypadek. 

3 minuty temu, Get Out napisał:

Mature masz temu trzeba powtarzać 😏 

Magistra zrobiłam to mi pewnie najbardziej nie pomaga.

Do tego w akademikach się dużo piło. 😁

Edytowano przez murb

2 minuty temu, Get Out napisał:

Ależ panuje bo na realu nikt mnie nie prowokuje, ale jak sprowokuje to wiem co zrobić i nawet litera prawa mi pozwala odbić piłeczkę. Wiem jak i co funkcjonuje, więc nawet się nie trudź na tatuśkowanie mi. 😁

Ja cię nie wychowuję, tylko pokazuję jak bardzo się ośmieszasz tym co tutaj robisz.

8 minut temu, Get Out napisał:

Tak panujesz, że co chwilę kogoś obrażasz. W realu pewnie siedzisz cicho ja piz.. a i kto cię ma prowokować?

Przed chwilą, Malowany napisał:

Tak panujesz, że co chwilę kogoś obrażasz. W realu pewnie siedzisz cicho ja piz.. a i kto cię ma prowokować?

Jeden przygarnia drugiemu non stop siedzą na forum , co nie wejdę te same osoby dzień w dzień, bez życia towarzyskiego tylko na forum.

Wszyscy taka piwnica takie eksperty co najwyżej co napiszą na forum.

4 minuty temu, Get Out napisał:

Szkoda że skończył się sezon truskawkowy i ta ameba nawet nie czai że mus truskawkowy z makaronem to nie jest jakaś bieda . Za mało też zamroziłem i za dużo wyjadłem. 😁

Alko schowaj na święta i więcej prezentów oczekuj , bo to się wszystko przyda. 😊

Nie jest bieda bo truskawki nie takie tanie. U nas je się makaron z jabłkami  i to jest tanie 😆

Schowałam dwie a jedno kolega byl to mu dałam. Ogólnie mam caly barek roznych trunków. Bo jak mam ochotę na alkohol to wole piwo.

24 minuty temu, murb napisał:

To oni nie zastępują na ziemię?

Z lotu ptaka obserwują, bo dali wolną wolę dla homo sapiens i patrzą jak się wykrwawiają. 😁

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Nie jest bieda bo truskawki nie takie tanie. U nas je się makaron z jabłkami  i to jest tanie 😆

Schowałam dwie a jedno kolega byl to mu dałam. Ogólnie mam caly barek roznych trunków. Bo jak mam ochotę na alkohol to wole piwo.

Zostaw dla mnie cuś, bo w celach zdrowotnych nie pogardzę. 😊

Z ryżem robiłem ostatnio ten mus z jabłek, ale jabłka wolę w surowej formie i czekam na orzechy włoskie. 😁

5 minut temu, Get Out napisał:

Z lotu ptaka obserwują, bo dali wolną wolę dla homo sapiens i patrzą jak się wykrwawiają. 😁

Tacy z nich z nich łaskawcy.

19 minut temu, salix napisał:

Po tym ze nie toleruje jego zwyrolskich akcji. Jak z nim slodko popierdujesz z tekstami o dzieciach w tle, to jesteś przesupuer i naj kumpela.

Ja popierdywałam z tymi, którzy się z nim nie lubią i to wystarczyło by mieć każde dziecko z innym i być na łasce mopsu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się