Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajsza9

mój ojciec związał się z mężczyzną dwa lata po rozwodzie

Polecane posty

przesadzacie ... przeczytaj sobie post autorki, w którym pisze ona, jaki pożytek miała ze swojego "kochającego" ojca:O Jak dla mnie, takie traktowanie działa w dwie strony - skoro on nie interesował się zbytnio dzieckiem, to i nad nim nie ma co zbędnych łez wylewać:O A oglądanie aktów seksualnych dwóch obleśnych facetów i to pod własnym dachem niestety nie jest niczym zachęcającym. Zresztą fajnie jest tak teoretyzować. Niech każdy tolerancyjny osobnik wyobrazi sobie siebie w takiej sytuacji. Obawiam się, że wasza tolerancja szybko by stopniała:O

Gość przesadzacie u mnie w bloku
ale to nie wina tego, ze jest gejem tylko jakim jest czlowiekiem. mysle, ze gdyby byl hetero tez bylby taki, wiec lepiej szukaj pomocy u rodziny. nie wiem czemu mialaby sie nie dowiedziec o tym co dzieje sie u was w domu. nie rozumiem tez czemu matka cie zostawila skoro ojciec nie umie sie toba zajac.

Gość ajsza9
ale nudy- fajnie, że chociaz Ty rozumiesz moją sytuacje. wszyscy są nagle tacy tolerancyjni i szlachetni, ale nie sądze, że byliby tacy nadal gdyby zostali uwięzieni w tak trudnej sytuacji. tak, uwięzieni- bo ja nie mam nawet prawa wyboru.

Gość ajsza9
przesadzacie- ojciec każe mi dochować tajemnicy. a matkę ta cała sytuacja nie interesuje już teraz, ona "i tak zbyt wiele przeszla". nie mam pewności, ale wydaje mi się, że ona wiedziała o jego orientacji już od dawien dawna i utrzymywali ten związek ze względu na dzieci. wiele kłótni z przeszłosci na to wskazuje, tylko, ze ja wtedy jeszcze nie wiedziałam o co chodzi......

Gość przesadzacie u mnie w bloku
jesli zle sie czujesz i uwazasz, ze bedzie ci zle z ojcem to popros matke o pomoc, albo kogos u kogo moglabys zamieszkac innego wyjscia nie masz. nic nie poradzisz na to, ze ojciec sie nie sprawdzil i jego orientacja nie ma nic do tego. rownie bardzo bys cierpiala gdby mial kobiete. moze zwroc sie do brata niech cie przygarnie, a rodzice niech placa ailmenty i tyle. zawsze jest jakies wyjscie. moe kochanek ojca bylby dla ciebie lepszy i interesowalby sie toba gdybyscie razem mieszkali, moze lubi dzieci.

Gość ajsza9
jeśli chodzi o brata, to nie mam jak się z nim skontaktować- od paru lat mieszka za granicą, ale nie mam do niego ani telefonu, ani adresu. z matką kontakt mam jedynie telefoniczny, ona chce żebym została w swoim mieście, skończyła tu szkołe itp. matka po tym wszystkim wyprowadziła sie na wies ponad 300 km stąd

lypiecie prowokacje jak mlode pelikany:/ autorce sie nicki pomylily, pisze jako ajsza9 i ninka6678, a zaraz nad tym topikiem jest temat \'dlaczego moj facet nie chce ze mna zamieszkac\' . Szkola ma przerwe swiateczna i dzieciom sie nudzi.