Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POlakk

Donald Tusk miał dwóch dziadków

Polecane posty

Gość POlakk

Jeden był volksdeutschem a drugi Żydem (o Żydzie poinformowały izraelskie media podczas wzyty Donka w tym kraju). I pomyśleć że sa tacy którzy mówią że Polacy to nietolerancyjny naród :) Pozdrawiam Donalda bo to bardzo dobry premier.

Gość zachował się jak cham
No zgadzam się. Tusk jest dobrym i kulturalnym człowiekiem, który wie jak się zachowa.

Gość Donald jest najlepszy
Taka polsko-niemiecko-żydowska mieszanka Prawdziwy Europejczyk a nawet światowiec Już on nas do tej zjednoczonej Europy wprowadzi :)

jesteś gupi, Dusk jest Kaszubem jak ja i to że ma dziadka volksdeutscha, nie jest rewelacją, mój ojciec i wujek służyli w wermahcie

POlakk Jeden był volksdeutschem a drugi Żydem (o Żydzie poinformowały izraelskie media podczas wzyty Donka w tym kraju). I pomyśleć że sa tacy którzy mówią że Polacy to nietolerancyjny naród Pozdrawiam Donalda bo to bardzo dobry premier. a ty miałeś tylko jednago dziadka? Któreś z rodziców było z probówki, czy byli rodzeństwem?

Gość do wnuka folksdojcza
------->jesteś gupi, Dusk jest Kaszubem jak ja i to że ma dziadka volksdeutscha, nie jest rewelacją, mój ojciec i wujek służyli w wermahcie widać ze duma cie rozpiera, szkoa ze nie w SS, byłbyś jeszcze bardziej happy PS A mój dziadek był w AK i leje na folsdojczów i ich wnuków ciepłym moczem :D