Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskaaa22

Czy ciąża to zawsze rozstępy,celluit,nadwaga,rozciągniety brzuch i rozepchana po

Polecane posty

Gość mamuskaaa22

Gość takaaa jednaaaa
Prawie zawsze :) zawsze masz te pare procent szans ze cie to nie spotka aczkolwiek nie liczylabym na to :)

cellulit i rozstepy to chyba nie,to zalezy od skory bo jedni maja podobno a inni nie.co do nadwagi to jak sie duzo zre to pewnie jest ale przeciez mozna zrzucic.rozepchana pochwa no to pewnie tak choc kobiety mowia,ze niby nie ma zadnej roznicy ale na pewno sciemniaja;) dlatego zrobie sobie cesarke jesli juz

Gość .agata
a czy brak ciąży to zawsze piękna figura, brak rozstępów i celluitu?

Gość takaaa jednaaaa
.agata nic tak nie niszczy kobiecego ciala jak ciaza :) uwierz mi

taka jedna-nie przesadzaj,to ze akurat tobie sie przytrafilo nie znaczy,ze wszystkim babkom;)znam wiele takich,kotre wygladaja tak samo jak przed ciaza.no tylko nie wiem jak wygladaja ich pochwyu to fakt;)

jasne chyba tylko wtedy jak sie nie dba o te ciało :) po ciazy mozesz byc szczupła, mozesz miec płaski brzuszek, mozesz miec zadbana skore, nie musisz miec cellulitu ani rozstepow ( chyba ze na piersiach bo tam akurat przewaznie wystepuja ) a jak sie opychasz nie zdrowym jedzeniem.. albo poprostu sie przejadasz bo porzeciez musisz jesc za 2ch ( gowno prawda ) to pozniej masz takie problemy

Gość takaaa jednaaaa
Lyra02 fakt nie widzialas ich pochwy. a wogole czy widzialas je w stroje kapielowym , wiesz w ubraniu mozna sie zakamuflowac. Aha i mi sie to nie przydarzylo bo nie rodzilam. ty chyba tez nie ale wspomnisz moje slowa:)

Gość takaaa jednaaaa
Lady Love zeby to bylo takie proste jak piszesz

Gość DO taka jednaaa
bądź łaskawa mówić za siebie;) ja urodziłam niespełna 5 miesięcy temu i już wróciłam do swojej wagi (50kg), a przytyłam 20 kg w ciąży nie mam ani cellulitu ani rozstępów ani rozciągniętej skóry:D może i jestem szczęściara, ale widocznei u mnie to rodzinne, bo moja mam po dwóch ciążach w wieku 52 lat nadal waży tyle samo co w liceum 57kg, a figury może pozazdrościć jej niejedna smarkata;)

Gość ekaterinkaa
moja mama urodizla trójke i nie ma ani jednego rozstępu nawet na piersiach

kochana moje 2 kumpele po ciazy sa jeszcze szczuplejsze niz przed ciaza. maja płaskie brzuchy zero cellulitu, widzialam je w strojach pozatym mamy ze soba wf i przebieramy sie w tej samej szatni wygladaja super 2ga sprawa np moja mama ma 42 lata, wyglada bardzo młodo, nie ma cellulitu( troche na pupie), piersi ma normalne, zadnego cellulitu.. urodziła 2ke dzieci, mnie i mojego brata

Gość .agata
no nie wiem czy tak bardzo niszczy ciaza sama ją przeżyłam cellulitu nie mam, rozstepy owszem sa na brzuchu, co do pochwy to nie wiem-maz sie nie skarzy,zreszta cos kosztem czegos, jesli ktos nie chce rodzic nie musi to nie sredniowiecze gdy rodzilo sie jedno dziecko po drugim

Moja kuzynka, 26 lat, szczupłą. W ciąży nie przytyła, waga zmieniła się jedynie o wody płodowe, dziecko. Po ciąży szybko wróciła do siebie. W wakacje widziałam ją na plaży, w bikini, wyglądała rewelacyjnie jak zawsze. mała też jest zdrowa, żeby nie było:)

widzialam zdjecia mojej mamy chociazby po pierwszej ciazy-taka sama chuda jak patyk co przed ciaza,do dzis nie ma ani jednego rozstepu czy obwislego brzucha(ma 45lat i dwie ciaze). no ale jak mowie to zalezy od osoby.a nadwaga to juz na wlasne zyczenie ale pozniej mozna to zrzucic.

Gość hehe taka jedna zwątpiła
chyba po tych wpisach:D nie ma to jak wypowiadać się zwłaszcza, gdy nie zna się czegoś z autopsji:D

Gość mamuskaaa22
podbudowalyscie mnie roszke bo starsznie sie boje,kolezanka ze studiow przytyla w ciazy 30 kg rok po ciazy wazy 55kg jest szczuplutka ale ma potworne rozstepy na piersiach

hehe no moze zwiatpila ale niech nie przesadza z teoria,ze wszystkie babki po ciazy maja cellulit rozstepy itp bo to nie jest prawda;)

jak mozna przytyc w ciazy 30 kg? przeciez to musiala słonica byc za przeproszeniem te moje kumpele o ktorych pisałam przytyły 8 kg miały super figurke w ciazy i sliczne piłeczki ( okragłe brzuchy) dzieci urodziły sie zdrowe itd nie powinno sie tak w ciazy objadac.. przynajmniej takie jest moje zdanie.. i wcale jej sie nie dziwie ze ma rozstepy Kobieto sprobuj przytyc gwałtownie i pozniej probowac schudnac.. skora ci sie naciaga pozniej robi sie sflaczała.. rozstepy sie pojawiaja i cellulit oczywiscie

Gość krasnoludki2
uwierz po ciąży można pięknie wyglądać ale trzeba o siebie dbać ja codziennie masowałam sie ostrą gąbką wklepywałam krem przeciw rozstepom i nie mam żadnych pomimo że przytyłam 20kg! zrzuciłam je w ciągu kilku miesiecy i sama musze przyznać że lepiej wyglądałam po ciąży niż przed gdyż wcześniej miałam problemy z cerą a po porodziejuż nie wiele osób nie wierzyło że mam dziecko gdyż miałam ładną figure nosiłam rozm 36 ,38 (pisze w czasie przeszlym bo teraz jestem w 2drugiej ciąży też dbam o siebie i wiem że do lata będe znów fajną laską a co do rozepchania to fakt że będącjuż w ciąży jest sie tam szerszą gdyż biodra sie poszerzają jest tam poprostu szerzej ale po porodzie wszystko wraca do normy i... sex lepiej smakuje... oczywiście trzeba intensywnie cwiczyć mięśnie kegla.

Gość takaaa jednaaaa
nie zwatpilam niestety to co widze na wlasne na oczy bardziej do mnie przemawia niz wasze zdanie na ten temat. zreszta wy tez napewno troche koloryzujecie

Gość mamuskaaa22
niewiem czy sie objadala jakos nei widzialam jej podjadajacej ale rzeczywiscie byla sloniem ciezko bylo jej nawet chodzic

nikt tu nie koloryzuje :) wmowilas sobie poprostu tak i juz ja tez mam zamiar po ciazy byc dalej ta fajna laska z przed ciazy :) i pewnie bede bo nie mam tendencji do tycia :)

Gość takaaa jednaaaa
ale jesli chodzi o tycie to chyba nie zawsze kobieta tyje dlatego ze sie obżera tylko czasami puchnie co jest zwiazne z hormonami i nie ma na to wplywu zadnego

Gość zasmarkana mama
Ja mam 6 miesiac i puki co.... rozstępów ciążowych nie mam, tylko na biodrach które zrobiły sie przed ciążą... są jednak mało widoczne. Co do celliutu... fakt zrobił sie... zgrozaaa.... Przytyłam troszku jakieś 8-9 kg. Ale czekam na mojego maluszka i jeśli coś mi sie po urodzeniu w moim ciele nie spodoba to zlikwiduję to. :) Jakaś siłownia i inne. Jestem uparta! :) Wszystko zależy od kobiety w jakim stanie jest przed ciażą, w czasie ciąży i po. :) Takie moje zdanie ;D

Gość mamuskaaa22
Life is niesprawiedliwe dla kobiet

Gość krasnoludki2
dokładnie jeżeli chodzi o cellulit to w ciąży to normalka gdyż często organizm zatrzymuje wtedy wodę ale po ciąży jesli kobieta chce i zależy jej na wyglądzie to wróci do formy ps. polecam świetny balsam na cellulit polskiej firmy" bikini" mi pomógł- oczywiście po ciąży

moja mama po 4 ciazach nie ma ani jednego rozstepu! brzuch tez ma plaski jak na swoj wiek, nie ma zadnego flaka napewno ani pomarszczonej wiszacej skory! ja w 1 ciazy przytylam 22 kg-na pewno nie wygladalam jak slon ;) chociaz rozne mysli do glowy przychodza :-P, a jak wygladalam \"po\" mozna zobaczyc na zdj(mam fotki w galerii jak zaszlam w 2 ciaze) nie mam ani flaka, ani pomarszczonej skory, ani widocznego cellulitu ;) a przezylam 2 ciaze ;) najbardziej zadowlona jestem z brzucha i piersi-te w czasie ciazy nie urosly to tez z niczego nie spadaly, chociaz nie powiem liczylam ze powieksza sie o chociazby rozmiar ;) zeby tak zjechac pare cm z ud i pupy i byloby cacy :-D

Evi jaka ty bylas szczupła w ciazy... i ten brzuszek :) taki malutki :) hehe ja bym tak nie chciala, znaczy sie nie zrozum mnie zle :) ale wolalabym jakby mi sie brzusiu wczesniej pokazał :)