Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejejjejejejjeeee

Mój były....jest choryyyyyyyyyyy

Polecane posty

Gość jejejjejejejjeeee

Zostawił mnie dla innej kłamiąc do samego końca że nie miał nikogo...jak dowiedział sie że zkimś się spotykam wyzwał mnie od szmat i suk a tymczasem sam spotykał się w trakcie naszego zwiazku z laską dla której mnie zostawił a ja nawet po zerwaniu jak spotkałam sie z kimś zostałam okrzyknięta szmatą...kłąmał do sameog końca przedstawiając sie wpozytywnym świetle po miesiącu od zerwania rozmwiałam na stopie kolezenskiej ze zkimś się spotykam..bo powiedział że traktuje mnie jak kolezankę...zaragował tak: zalamujesz mnie ze swoim podjsciem do zycia (28-12-2008 1:20) myslalem ze sie czegos nauczylas Dorota (28-12-2008 1:20) a tu lipa.To bedziesz gotować temu 34 latkowi idz sie wyruchaj z panem ktory stracil zone bedzie ci lepiej:) (28-12-2008 1:49) i mi tez:) (28-12-2008 1:49) zobaczysz jacy sa faceci (28-12-2008 1:50) kup sobie wibrator jak nie potrafisz sie powstrzymac a jak go poznalas? ty sie jednak nie nauczysz nigdy (28-12-2008 1:16) ze kazdy facet chce CIe przeleciec a twoja uroda z twoim podejsciem do zycia a (28-12-2008 1:23) jest twoim przeklenstwem:( coz pan ci chce subtelnie zdjac majtki bez zobowiazan:) a (28-12-2008 1:46) musi sie pocieszyc po stracie zony (28-12-2008 1:46) a jaka jest prawda tego nie wiesz a (28-12-2008 1:46) moze ona od niego uciekla (28-12-2008 1:46)s bo ja bil (28-12-2008 1:46) albo zdradzal (28-12-2008 1:46) ale tego nie wiesz i sie nie dowiesz starsi lubia mlode ladne dupki A jakim autem jezdzi? A gdzie go poznałaś? A ile razy sie widzieliscie? A co to za firma? Dodam że ma mnie gdzieś jest szczesliwy z tą kobietą .Mimo moich starń i rozpaczy nie chciał sie spotkać..wiec ewidentnie tu nie ma uczucia zjego strony bo jest szczesliwy i wybrał inną.skad do cholery ta reakcja wytłumaczy mi ktoś!!!!! Ja już sie zakochuje wkimś innym i wymazuje dzieki Bogu tego dziwnego człowieka ze swojej pamięci:O

Gość jejejjejejejjeeee
taki właśnie sens mają kontakty na stopie koleżenskiej z byłymi..mi już wydawało sie że przechodzi ale jak na Nk zobaczyłam jego zdjecia z jakąś laską która dodał do znajomych jeszcze w trakcie naszego zwiazku bo pamiętam..i poznał ją przez net.To szlag mnie trafił że dałam się tak wkręcaćććć....mimo że już mi coraz bardziej wisi..niemoge darowac sobie że byłam taką kretynką.A żeby było zabawniej znamy się tylko 3 miesiące:O

Gość hahahahhahhahaaaaah
ale pytanie "jakim autem jezdzi" mnie zwaliło z krzesła:D:D:D:D

Gość LookInToMeEyes
Moim zdaniem jest jak pies ogrodnika komu nie da sam nie weźmie. Na Twoim miejscu pokazalabym mu, że wali mnie to co gada smailabym sie z tego. To jeszcze bardziej da mu do myślenia. Teraz prosze pomóż mi. Podpowiedz mi cos na miom forum.

Gość jejejjejejejjeeee
otóż nie lat 29:O

Gość to się ciesz że byłaś 3
miechy a ja zmarnowałam na takiego frajera 3 lata:O

hahahahahahh kretyn do sześcianu..co hasla?:Oi co to za język.....:O

Gość jejejjejejejjeeee
taki język to u nas norma była:)Miało być rodem z romansów a było rodem z patologicznych rodzin:) Eh..ale chyba sie zakochujee na nowo..tylko brzydze się sobą że byłam taka głupia:Onie moge jesć spać..nie zsame tęskonty tylko dlatego że dałam tak sie zmanipulować płaszczyłam sie przed nim przepraszałam go..nie wiem za co..A on sam mnei zdradzał:O

Gość jejejjejejejjeeee