Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktosieńka

DIETA po raz pierwszy. kto ze mna ?

Polecane posty

tez sie super czułam tylko zaniedbałam ten rodzaj hmmm.... nie wiem odprężenia hehhehehe :) dobra laski przyłączam się:)

Gość ktosińka
to super im nas wiecej tym bedzie łatwiej mam wrazenie

wiec jestem mam dzis kocioł najpierw zakupy na sylwestrowy stól na ktore zaraz spadam ,pozniej musze jechac do urzedu pozniej obiecałam kolezance ze pojde z nia na zakupy ( ona nie ma jeszcze kreacji na dzisiejsza noc) . w domu szykowanie potraw i dopiero siebie :( ciekawe czy zdąże ze wszystkim nie wiem czy bede miała czas tu jeszcze wejsc dzisiaj wiec jesli nie to WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU I UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ

Gość Zatoczka
no witam:) mam zamiar schudnąć razem z tobą, mam 22 lata 161cm wzrostu i warze 67kg. mam zamiar schudnąć do 55kg. czy sie uda? zobaczymy. pozdrawiam i życzę wytrwałości:)

Gość Zatoczka
no witam:) mam zamiar schudnąć razem z tobą, mam 22 lata 161cm wzrostu i warze 67kg. mam zamiar schudnąć do 55kg. czy sie uda? zobaczymy. pozdrawiam i życzę wytrwałości:)

Ktosieńka, zatoczka witajcie kochane:D za mna 2 dni na wodzie....wczoraj wieczorem jedak drinka nie moglam sobie odmowic....dzis rano wstalam bylo mi strasznie slabo, ciemno przed oczami sie robilo ale wytrzymalam na wodzie do 17...potem zjadlam marchewke, pietruszke i troche surowki z czerwonej kapustki-pije do tego duzo wodu i herbatki pu-erh ale jestem zalamana bo nic nie schudlam jeszcze...nie dosc ze czlowiek glodny chodzi, zly przez to i zadnych efektow-zalamka...jak ja te 15 schudne do 20go :(:(:(:( a w domu tyle zapachow....serniczki, paszteciki, flaczki, salatki....aaaaaaaaaaaaa zwariuje! Mam ochote sie najesc....ale nie moge! Jeju jak ciezko....

melduje ze moja dieta trwa :) zaraz bede szukac jakis fajnych przepisów w necie co by mi sie moje nie znudziły

Gość Zatoczka
moja dieta też trwa. pije dużo wody i nawet zmusiłam sie do biegania:) ganiałam dzis z psem calutką godzinę:)

wymysliłam ze ułoze sobie jadlospis na caly tydzien tylko musze miec troche wolnego czasu zeby cos o tym w necie poczytac na diecie sie trzymam mam nadzieje ze beda juz efekty przy pierwszym wazeniu a co u was?