Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxanne_em

prawdopodobieństwo ciąży przy nieprawidłowym zażyciu 15 tabletki

Polecane posty

Gość roxanne_em

wzięłam pare dni temu 15 tabletkę (czyli 3 tydzień cyklu). o 22. jednak niestety ok 24 zaczęłam potwornie wymiotować - zatrucie. byłam juz senna i zmęcona i zupełnie wyleciało mi z głowy, ze muszę wziąć następną. następnego dnia uprawiałam seks. bez dodatkowego zabezpieczenia, jedynie stosunek przerywany. i wzięłam tabletke o 22. i tak do końca opakowania. dziś jest 3 dzieńprzerwy. i nic. jakie jest ryzyko ciąży? wszystkiepozostałe tabletki brałam regularnie. ta jedna jedynie feralna. błagam o pomoc

W którym dniu przerwy zawsze dostawałaś okres?

Gość roxanne_em
też jestem dobrej mysli,ale stres jest. normalnie dostawałam 3 dnia własnie. ale zyje w stresie, więc moze to przez to?

Pewnie to przez stres.. masz jeszcze 5 dni wiec spokojhnie.. nie martw sie napewno niebawem krawienie sie pojawi tym bardziej ze byl to stosunek przerywany ..

Gość roxanne_em
być moze. jak tylko zrozumiałam co sie tak naprawde stalo, czyli 6 dni temu, to tylko o tym myśle ;))

Gość roxanne_em
tak! dziekuję za wsparcie;) okres pojawił sie dosłownie przed chwilką;) jestem bardzo szczśliwa:P postanawiam poprawę i będe myslala z czego zyję, a nie,zepóxiej taki stres;p