Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kattiii

tłumaczenie slangu?

Polecane posty

Gość kattiii

wczoraj byłam z kolegami na piwku i z jednym się trochę pokłóciłam, powiedział do mnie targaj kule. wszyscy zaczęli się śmiać ja też bo mi głupio było i nie wiedziałam o co chodzi.powiedziałam że żadnej kuli mu nie schowałam to zaczęli się jeszcze bardziej śmiać i nie powiedzieli o co chodzi. czy może mi ktoś wytłumaczyć o co mu chodziło?

Gość moze tak...
To chyba można przetłumaczyć jako \" wypier*dalaj , albo tez : chodzi o przysłowiowe \"walenie końia\" tak się mówi targaj kule , charpaj dźide itp Ech za duzo siedze z facetami

Gość kazał ci wylizać jego rodowe
klejnoty :classic_cool:

Gość kattiii
ktoś dzisiaj dostanie klaskacza:)

Gość kattiii
plaskacza miało być

Gość marzenaka 79
mniej więcej to samo co"ciągaj drąga u Kng Konga", mlaskaj pytonga, ssij bobera

Gość plana mam
No nie udawaj że taka durna jesteś !!! Przeciez wiadomo że chciał żebyś laske opierdoliła - to chyba oczywiste

Gość plana mam
skoro tak do ciebie powiedział to musisz miec zajebista opinię na podwórku :D

Gość marzenaka 79
a tak wogóle to masz fajnych kolegów,że jeden takie teksty puszcza a reszta sie smieje

Gość plana mam
marzenka - ja tez jestem facetem i takie teksty to sie puszcza do wyjątkowych druciar - nic sie nie dzieje bez powodu. A poza tym gdybym powiedział do laski "targaj kule" a ona by sie zaczęła z tego smiać to juz naprawde bym miał zdanie wyrobione o takiej pannie

Gość kattiii
jestem normalną dziewczyna a oni zazwyczaj się tak nie zachowują, nigdy wcześniej takich tekstów nie słyszałam u nich. miałam kilku chłopaków ale nie mam opini dziwki jak ktoś zasugerował.

Gość marzenaka 79
dokladnie

Gość kattiii
ale co ja jemu miałam powiedzieć jak nie wiedziałam co to znaczy. odpisał mi smsa właśnie że przeprasza ze był podpity.

Gość plana mam
Wybacz ale nie mieszkam na pustyni tylko w najwiekszym miescie Polski i tak sie składa że znam troche dziewczyn. Nie ma wśród nich takiej, którą nawet w największej złości zachęcałbym do zrobienie mi loda! Skoro powiedział ci to jawnie to co musza o tobie gadać za plecami?

Gość marzenaka 79
popieram

Gość plana mam
prawda marzenaka że racje mam? prawda?

Gość kattiii
nic nie gadają, bo na powodzenie nie narzekam, i często koledzy do mnie piszą czy gdzieś nie wyskoczę z nimi

Gość marzenaka 79
ja obracam sie w starszym towrzystwie i takich tekstów nikt nie puszcza, to typowe teksty małolatów, brat mi "sprzedaje" różne takie bzdury, ale fakt faktem-treść jest jednoznaczna

Gość plana mam
bo może liczą na targanie :D jestem facetem i wiem jak to działa żeby stwarzać wrażenie, ze na przyjaźni zależy a w myslach chłodna kalkulacja - popuści szpary czy nie?

Gość plana mam
nie wiem lala ile masz lat ale sporo w podejściu do zycia musisz zmienic

Gość kattiii
to że ładna jestem to wiem bo praktycznie każdy mi to mówi, ale jeżeli liczą to powinni mieć podowdy. a ja jestem dziewicą wiec nie rozumiem podejścia na pewno chcą cie przelecieć

Gość plana mam
dziewica to spory rarytas wiec kazdy chce byc pierwszy - zwłaszcza jak ładna

Gość żenada totalna żenada
tylko prymityw wyraża sie w ten sposób nawet jeśli 99 % facetów myśli tylko o seksie to tylko Ci najbardziej prymitywni będą debilami którzy wobec kobiety użyją słownictwa jakim posługują się w męskim towarzystwie na określenie czynności seksualnych.... gdyby wobec mnie ktoś użył takiego słownictwa natychmiast zakończyłabym znajomość z takim indywiduum

Gość plana mam
jak już pisałem tylko do nielicznych dziewczyn faceci sie tak wyrażają - więc ktoś tu musial sobie zasłużyc

Gość kattiii
nie dałam żadnych powodów aby tak do mnie mówić a do tego chłopaka się nie odzywam, rano napisałam mu tylko co myślę o jego tekście. dzięki za wyjaśnienie

Gość plana mam
kattiii nie złośc sie ale facet nie został stworzony z myślą o przyjaźni i koleżeństwie tylko jako samiec i tak juz zostanie

Gość żenada totalna żenada
raczej sądzę że koleś pod wpływem alkoholu chciał się popisać przed kumplami.... faktycznie urusł w ich oczach, bo wspierany przez stado zwyzywał bezbronną dziewczynę, niezły wyczyn

Gość deko w pomarańczy
nie słyszałam takich tekstów nigdy.. jakbym usyłyszała to nawet nie wiedziałabym co one znaczą :o

Gość plana mam
inna sprawa że laska sie głupio zachowała. Gdyby na jego zaczepke powiedziała coś na zasadzie "no to dawaj" to gościu by spierdolił w popłochu