Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kattiii

tłumaczenie slangu?

Polecane posty

Gość żenada totalna żenada
wystarczyłoby żeby skomentowała że "za małe się nie bierze"

Gość plana mam
za taki tekst to by jej odpowiedział że wczoraj miała dużego i sie dusić zaczeła

To prawda, totalna żenada. To nie było nawet śmieszne tylko chamskie i prostackie. Od biedy można się tak powygłupiać ale sam na sam ze swoją partnerką a już na pewno nie w większym gronie i nie w stosunku do koleżanki. Tłumaczenie, że był podpity mnie nie przekonuje, bo czy to ma znaczyć, ze następnym razem może powiedzieć \"zrób nam laski\" albo \"rozbieraj się i dawaj dupy\"? :O

Gość plana mam
a ona znowu bedzie sie śmiać :D

Gość plana mam
nikt nie bedzie szanował kobiet, które same sie nie szanuja

nie tłumaczę że podpity, ale po prostu po pijaku okazało sie jaki jest naprawdę czyli jest chamem i prostakiem który by popisać się przed kumplami obraża koleżankę o ludziach można sobie myśleć różne rzeczy, ale niekoniecznie trzeba wyrażać to publicznie przykre jest nie to jak się koleś zachował ale to że laska zdała sobie sprawę w jakim towarzystwie przebywa

Gość plana mam
ta laska to powinna sie zająć szkołąa nie kolegami - bo widać jakie sa tego efekty

" nikt nie bedzie szanował kobiet, które same sie nie szanuja " niekoniecznie o to chodzi....raczej są faceci, którzy z zasady kobiet nie szanują, wystarczy poczytać kafę by się o tym przekonać

Gość plana mam
sa dziewczyny w moim towarzystwie za które poszedłbym się bić gdybym usłyszał jakąkolwiek seksistowską uwage pod ich adresem. Są też takie które swoim zachowaniem i ubiorem proszą sie o teksty w stylu "ile za godzine?' i kazdy je tak traktuje

Gość kattiii
do plana mam o co ci chodzi? napisała już szanuję się! wyjście za znajomymi do klubu czy pubu nie robi ze mnie dziwki. reakcja moja wynikała z niewiedzy oraz z zaskoczenia bo nikt wcześniej do mnie tak nie mówił. mam wrażenie że uważasz mnie winną zaistniałej sytuacji. wcale nie zdziwiła bym się jak by okazało się ze takimi tekstami sam rzucasz, bo ja winna się nie czuję.

Gość deko w pomarańczy
ej, ale skoro nie wiedziała co to znaczy? to sie zmieszała i nie wiedziała co powiedzieć.. nie róbcie z niej jakieś szmaty. Przecież nie każdy musi wiedziec co cos takiego znaczy. Śmaiła sie bo wszyscy sie smiali..

Katti, jeśli faktycznie się szanujesz to powinnaś spotkać się z wszystkimi, którzy byli obecni przy rozmowie i w ich obecności autor wypowiedzi powinien Cie przeprosić. A nie jakimś gównianym esemesem :O

Gość plan mam
Wiesz KAttiii do mnei mówi tak zawsze chłopak , to znaczy żebym mu zrobił loda wiec wiem o czym mówie , zawsze jeśli tak mówią to chodzi o sex , kocham mojego tomuśia ;*

Gość kattiii
czyli defakto sama się też nie szanujesz bo pozwalasz mu tak mówić tak?

Gość plan mam
No mozna tak powiedzieć

Gość plan mam
Ale jako kobieta powinnaś sie bardziej szanować , niż my faceci

Gość Jeremi
Co oznacza wyrażenie " mona Ciszq"?