Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Miłość bez wzajemności.Ktoś jeszcze?

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Jest tu ktoś kogo miłość nie ma szans? Bo ja już mam dość.

Gość plana mam
ja niestety też cie nie kocham

kocham bez wzajemności, główną wygraną w totolotku, czasem mnie podpuści i trójeczkę pyknie, już mnie męczy ten brak wzajemności...... ;)

Gość puniamalunia
Kocham a on ma mnie w dup...

Gość Sexionaaa
Ja tez kocham bez wzajemności,tyle że jestem mężatką.Kocham męza ale on widac sie we mnie odkochal ;[

Gość puniamalunia
to lipa

Gość fifffi
ja jestem ze swoim partnerem 1,5 roku, kocham go naprawde szczerze i chyba nie umiem juz bez niego zyc, z nim jest inaczej, jest ze mna ale mysli ciagle o swojej bylej :(

Gość do fiffi
u mnie ta sama sytuacja faceci sa beznadziejniiiiiiii

Gość ja też tak mam__

Gość fifffi
Moj nie jest beznadziejny, zakochal sie tak jak ja w nim a to nigdy nie jest zle, tylko czemu zycie nie moze byc prostsze? czemu on nie moze kochac mnie? sa dni ze mam dosyc, ze juz siely nie mam walczyc ze swoimi myslami. Chcialabym zeby cos dla mnie zrobil, cos zupelnie tak od siebie (od serca) tylko zeby zrobil to dla mnie- ech to dluzszy temat. Jest swiadomy tego ze z tamta dziewczyna juz nie bedzie i nie sa ze soba juz dlugo wiec czemu nie chce dac sobie nowej szansy, zapomniec i znowu byc szczesliwy? To najlepszy czlowiek jakiego znam.

Gość gość
Jestem 28 letnią kobietą, która przeżywała wzloty i upadki. Jednak uczucie pustki po tym jak zostawia Cię ukochana osoba jest zdecydowanie gorsze aniżeli utrata pracy czy przyjaciółki. Dla mnie to był jakiś koszmar, masakra, przestało mi zależeć na czymkolwiek. Musiałam go jakoś odzyskać. Z pomoca przyszedł mi rytualista ze strony http://urok-milosny.pl spróbowałam rytuału na powrót partnera i rzeczywiście powrócił. Jednakże muszę stwierdzić, że pomimo iż widze jak mu zależy, ja już nie jestem tą samą ufną kobietą. Ślad po rozstaniu już na zawsze pozostanie w mojej psychice.