Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość HaxiHax

Bulimia?

Polecane posty

Gość HaxiHax

Moja przyjaciółka ostatnio zwierzyła mi się że nie je ani nie pije. Gdy wczoraj pisaliśmy razem poprosiłam ją by zrobiła sobie kolację, zrobiła zjadła z bólem. Ale ok. 5 rano dostałam od niej sms że nie może spać,że ją mdli że ma objawy jakby miała wymiotować ale nie wymiotowała z tego co mówiła, nie je bo nie chce wymiotować, zmusza się do picia wody bo jej kazałam strasząc że może się odwodnić, no i pije jak ją odwiedzam ale, też ją boli po tym żołądek, wypytałam ją o wszystko bo chciałam to właśnie tu napisać (za jej zgodą) Agnieszkę boli żołądek gdy zje, nie je nic od trzech dni właśnie dlatego, mało pije, ma trudności z zaśnięciem, załamuje się , nie rozsuwa zasłon bo ją denerwuje słońce, ma czasem problem z oddechem mówiła że czase zapomnia jak wypuścić powietrze z płuc :( Zakłuje ją serce i tak ma. I chcę się dowiedzieć czy ktoś ma podobniej albo wie co jej jest? Bo chciałabym wiedzieć czy powinnam z nią pogadać o konsultacji z lekarzem, ona upiera się że nic jej nie będzie. Chce jej pomóc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować