Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeewffdf

Pytanie do posiadaczy expresuuNescafeDolce Gusto

Polecane posty

Gość eeeewffdf

Zamierzam kupić taki express. Jednak doczytałam, że działa on wyłacznie na specjalne kapusłki (myslałam, że te kasułki to obligatoryjne ułatwienie, że można tam sypać również normalną kawe). Widziałam w markecie ze paczka(chyba 8 sztuk) tych kapsułek kosztuje 20 zł. Czy jedna kapsulka starcza tylko na jedną kawe czy na kilka? Bo jeśli na jedną to dość droga impreza...

Gość no niestety mam
I bardzo żałuje. Jedna kawa to jedna kapsułka. jak masz gości i ktoś poprosi o jeszcze jedna kawe? soory ale sie kapsułki skończyły? chyba go sprzedam i kupie normalny expres. Nie polecam.

Oczywiste jest że ekspre na kapsułki nie może diząłac jeśki wsypiesz do niego \'normalna kawe\' ;) To zupełnie inna budowa ekspres (z wbydowanym młynkiem do kawy!!!) i zuuuupełni einna cena :D nie jakieś kilkaset złotych tylko od minimum (!!) 2 tysiecy :) Fajne są ekspresy firmy Saeco, tylko są dośc drogie . Ale kawa ze swieżo zmielonych ziaren smakuje o niebo lepiej! a nie z jakis gotowych kapsułek :O naprawde. A już capucino z kapsułki to dl amnie smiech na sali :D to nie jest prawdziwe capucino ;)

Gość obligatoryjne
myslałam, że te kasułki to obligatoryjne ułatwienie, że można tam sypać również normalną kawe obligatoryjny = obowiązkowy

Gość obligatoryjne
a więc dobrze myślałaś :)) te kapsułki są obligatoryjne:)

Gość ej weźcie przestancie z tym
heheheh ciekawe jaką kawe pijecie że wam jedna kapsulka na jedna kawe starcza??? jak pilam tę kawe na promocji , podawali w kubeczkach okolo 150-170 ml to laska zuzywala na jeden 2 kapsulki, a kawa smakowała jak wodzianka z mlekiem :P natomiast czekolada całkiem całkiem, ale te kapsulkie w pudelkach sa mieszane, i nie mozna kupić pudelka gdzie jest sama czekolada

Gość ona26_dg
fajnie wyglada i ladnie sie nazywa ale koszty uzywania sa jednak drogie sama w weekend wybralam sie na zakup tego ekspresu ale po uzyskaniu informacji doszlam do wniosku ze za drogo wyjdzie mnie ten zakup,sam sprzet nie przeraza cena ale uzywanie zupelnie nie jest ekonomiczne

Gość *******BECZKA*******
ja jestem posiadaczka owego expresu i jestem zadowolona kazdo kawe mozna kupic osobno......te wszystkie wymieszane to tylko promocja.....u nas kosztuje kazda kawa 4,49 euro ....i np.normalny expresso jest 16 sztuk ale latte juz tylko 8 i 8 mleczek.....mnie smakuje to lepiej jak z normalnego ekspresu .....pilam tez z tego sanseo ale bylo ochydne swinstwo ta kawa ....moze te padsy mieli jakies chojowe ....

Gość lalakiluk
Posiadam ten express i jak pisze "beczk" mozna spokojnie kupowac kapsulki do capucino np. Takze jak ktos nie lubi pozostalych to nie musi ich kupowac... Poza tym uwazam, ze jak kogos nie stac to niech nie kupuje, poniewaz on dziala tylko na te kapsulki, ktore jak na razie najtansze widzialam za 15 zl.