Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlody018

jak ja doprowadzic do orgazmu??

Polecane posty

jak doprowadzic ja do orgazmu jezeli moge piescic ja przez spodnie lub majteczki gdy ma spodniczke a nie chce na wiecej??

dlatego chce sie was poradzic co zrobic w takiej sytuacji i jak ja podniecic tak dobrze

Możesz masować jej łechtaczkę przez majteczki. Ale lepiej by było bez.

Oczywiście że się da. Rozgrzej kobietę całując jej szuję, uszy, za uszami. Niech poczuje Twój oddech, wilgotne i gorące usta. Samym całowaniem jej karku możesz ją doprowadzić do wrzenia. Jeśli się postarasz to można osiągnąć taki efekt, że do doprowadzania kobiety do orgazmu wystarczy dotknięcie okolic jej krocza nawet przez spodnie, a co dopiero przez majteczki. Przez majteczki możesz normalnie stymulować jej łechtaczkę, po dobrej grze wstępnej będzie tak mokra że spokojnie będą się one ślizgały po jej niuni :).

wiadomo ze lepiej by bylo bez majteczek ale ona mi na to nie pozwala narazie zebym wlozyl reke i normalnie ja masowac... wlasnie tak robie gdy ma majteczki na spobie to ja masuje i czyje ze robi sie juz wilgotna to ja coraz bardziej ja masuje i caluje wszedzie nawet i jej piersi...

Gość mlody019
pomozcie ludzie... :(

czasami tak jest ze ona robi bardzo dziwne ruchy ja ja juz dluga tak masuje i wtedy nie wiem co sie dzieje i nie wiem czy ona ma delikatny orgazm czy co...

Gość gfgkluyuil
jakie ruchy?:classic_cool: ze co niby robi?

Gość mlody019
no wskakuje na zyrandol i zaczyna sie na nim hustac, to normalne?

mlody019 chyba ty tak robisz i udajesz malpe... pewnie zreszto nie musisz jej udawac huju...

Gość młody018
ja mam 15 lat a moja dziewczyna 12

Gość młody018
tylko udaje ze mam 18 tak naprawde,

cwaniaku pierdolony czgo sie podszywasz pod moj nik..;/ czarny to prawdziwy jest!!!!! ja mam 18 lat a ona 17 i to jest prawda!!!!!!!

Gość młody018
ludzie, o czym wy tu gadacie? zajmijcie sie moim problemem jak doprowadzic dziewczyne do orgazmu przez majtki? ona nosi barchanowe reformy, kupilem jej pod choinke :)

masz kurwa tam radoche huju pierdolony z tego ze sie podszywasz co ty buraku zajebany;/

ale zle zrozumieliscie, moj zerwał ze mną choć ta panna ma chłopaka od paru dobrych lat i nie wie o istnieniu mojego exa nic nie wie, i on mi oswiadczyłże ma zamiar się o nią starać, i moje pytanie brzmi, czy bedzie miał szanse u niej??? czy gdybyście mieli stałego partnera przez kilka lat, to czy ktos inny i starszy mial by u was jakie kolwiek szanse??

no a najlepsze,że jak dotknę jej cipki przez majtki to ona juz szybciej oddycha a majtki są całe mokre aż ręce mi się lepią :o