Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlody018

jak ja doprowadzic do orgazmu??

Polecane posty

Gość młody.018
wlasciwie to juz moj problem nie jest wazny, jej matka dzis mi loda zorbila- pierwszego w moim zyciu i chyba bede pocieral jej matke :)

Gość młody.018
tak, jej mamuska jest cala mokra jak tylko dotkne jej cipki co dziwne, jej tatus tez... :/

kurwa to jest twoja 17nastoletnia dziewica ktora udaje cnotke a daje kazdmey hahahah naiwniak

kazdemu to dawala twoja stara dopuki ty sie nie urodziles... tylko stala calymi nocami pod latarnia i dawala dupy za lyka piwa ... hahahahaha

Gość milagroSsssssss
nie dziwie się ,że ta Twoja nie chce Ci dać nawet tam ręki włożyć skoro masz takie dziecinne odzywki :o

on wziol taka sama nazwe i ja nie wiem dlaczego tak mogl jak ja haslo mialem..;/ a i on na meila wpisanego a ja nie mailem wogole..;/

nie przejmuj się podszywaczem bo on napisał młody a ty mlody i tu jest róznica.Jak ci nie pozwała dalej widocznie ma opory musisz to uasznować ,ale tak jak opisałes to ona orgazm i bądz z tego dumny że potrafisz kobietę zadowolić

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość Michałek
Dla wszystkich, którzy mają problem radzę zasięgnąć do czasopism lub książek fachowych. Raz skorzystałem z artykułu na temat doprowadzania kobiet do orgazmu w miesięczniku Men's Health to tak rozgrzałem moją Pannę, że nie wiedziała gdzie się znajduje ;). Polecam jeszcze ebooka o tej tematyce napisanego przez, uwaga... kobietę! ;) Sam go przeczytałem i muszę wam powiedzieć, że gdyby każdy facet go przeczytał to wszyscy byliby zawsze zadowoleni z siebie a kobiety zawsze chodziły uśmiechnięte. Jeżeli jesteś kobietą to kup tego ebooka swojemu facetowi i jakoś mu podrzuć ;), natomiast jeżeli jesteś facetem i masz problem to spraw sobie go czym prędzej. Ebook jest dostępny pod tym linkiem: http://tinyurl.com/ygpeax7

Gość sposob bardzo fajny
a ja wam podpowiem zajebisty sposob na doprowadzenie panny do orgazmu ja mam meza i mamy super seks ale raczej nie dochodze do orgazmu pochwowego, wiec mamy sposb na mega orgazm dla mnie mianowicie ja albo leze (jak juz jestem rozgrzana) albo przykucam z rozszerzonymi nogami a on mi wsadza palec albo 2 ale nie tak na wprost do pochwy tylko pod katem tak ze gorna czesia palcow pociera lechtaczke, nie tak do srodka prostopadle tylko jakby z gory od lechtaczki wklada do srodka, a palce nie odwrocone "do gory " tyko tak jak sa normalnie kumacie czy nie? bo troche to opisalam hmmmm ciulowo ale mam mega odjazd