Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makowsk_a

powiedziec mu ze go kocham jesli tego do konca nie czuje?

Polecane posty

Gość makowsk_a

spotykamy sie od 2 miesiecy, niedlugo ale znajomosc jest dosyc intensywna, on sie starsznie zakochal, powiedzial niedawno ze mnie kocha, ze nigdy nie czul czegos takiego, ze czuje ze jestem kobieta z ktora chce spedzic zycie, nawet zaproponowal zebym z nim zamieszkala bo chce zebym byla blisko. bardzo sie zaangazowal. a ja go bardzo lubie, jak go nie ma tesknie, ale nie czuje ze to jest milosc, nie czuje nawet tych motylow w brzuchu jak kiedys z innym, poprostu jest mi dobrze, milo. moze to za szybko sie dzieje i zamiast stopniowac znajomosc to od razu czuje gleboka wode. spedzamy razem sylwestra, chcialabym powiedziec ze kocham, wiem ze on na to czeka, ale nie wiem czy w takiej sytuacji powinnam? jak myslicie? troche sie w tym gubie...

Gość nie rób tego jeśli naprawdę
nie kochasz to tego nie mów!!! przecież to chore - chcesz to powiedzieć z litości ?

Gość makowsk_a
nigdy nie powiedzialam facetowi kocham jesli tego nie czulam. teraz mam metlik. mowilam mu ze dla mnie to sie za szybko dzieje (nie poszlismy do lozka, chodzi o emocje) on mowi ze to rozumie, a z drugiej wydaje mu sie ze go kocham tylko boje sie do tego przed soba przyznac :O

Gość nie rób tego jeśli naprawdę
to zastanów się żebyś była pewna na 100% nim to powiesz. Moim zdaniem najgorsze to tak sobie " szastać " tym słówkiem. Dla mnie ma dużą wartość...Gdybym nie kochał nigdy bym tego nie powiedział. Kiedyś wyznałem miłóść dziewczynie byłem w niej zakochany od kilku miesięcy. Uśmiechnęła się i powiedziała że też mnie kocha. Byłem najszczęśliwszy na świecie. Później stwierdziła że to jednak była pomyłka że powiedziała za wcześnie...poczułem się jakbym dostał w twarz. Już lepiej mogła nic nie mówić!!!Więc dobrze się zastanów...

Gość makowsk_a
nie powiem, masz racje. dla mnie tez ma duza wartosc, mowilam tylko wtedy kiedy to na 100% czulam. tylko niech mi ktos powie, najlepiej mezczyzna, jaka jest najlepsza reakcja na slowa "kocham cie" wypowiedziane przez zakochanego faceta? usmiech, pocalunek, przytulenie. slowa sa zbedne czy jednak nie? druga osoba liczy na to ze odwzajemnisz te slowa, a jesli nie mozesz to co? co powiedziec?

Gość makowsk_a
up

Gość Mojo jojojojo
Nie mów, potem się nie wycofasz.

Gość makowsk_a
on czasami palnie haslo typu "nie musisz nic mowic, wiem ze mnie kochasz, widze to w twoich oczach" i co ja mam zrobic :)

Gość makowsk_a
albo "najwazniejsze ze sie kochamy, nic innego sie nie liczy"

Gość makowsk_a
up....

Gość wygląda na desperata, który psim swędem wyrwał laskę i za wszelką cenę chce ją utrzymać przy sobie. A może jest w wieku, w ktorym rodzina prze na małżeństwo, więc facet stara się jak może:P