Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w sylwestra

kto jutro zostaje sam w domu

Polecane posty

Gość ten link nie dziala
kurde;( zostaje tu bo ta strona polchatu to nie dla mnie;( bye bye😭

a ja rzuję gumę! Połowa sukcesu ;) Spróbuj jeszcze raz... nie wiem czy usunęłaś przerwę w team ale jeśli tak to jej nie usuwaj... jeśli nie to usuń ;) i spoóbuj i napisz jak poszło

samotnananana jest nas sporo :) zobaczysz ile jeszcze przybedzie :) i juz samotni nie jestesmy :) a gdzie reszta ?? czyzby pod stolem juz :P zaciekawiony26lat jak milo :)

Gość a ja pale faje zuje gume
a mi sie pokazuje ze jestem sama :( jeszcze raz wejde

nie ma chuja! Już ja tu przejdę siebie ze zdolnościami komputerowymi ale wejdziecie na tą stronę choćbym tu miała zdechnąc. ;) Mi ten link nie działa - doinstalowałaś tą jave?

Gość martenka84
A czy ja moge sie wbic na imprezke?

Gość Klemiiiiiiiiiii
zaciekawiony26 rob drinka i wracaj do nas bedziesz rodzynkiem :P my juz po pierwszych drinkach:P

Gość samotnananana
jak bym wiedziała że tyle was jest to bym was wcześniej zaprosiła do mnie, do domu i niesiedziała bym sama przed kompem:)

no dobra, ja chyba zostanę z zaciekawionym26 bo mi ten link nie działa i tego nie przeskoczę. To pisałam ja, czyli\" ten link mi nie działa\" :O

"samotnananana jak bym wiedziała że tyle was jest to bym was wcześniej zaprosiła do mnie, do domu i niesiedziała bym sama przed kompem" ha!no to musztarda po obiedzie! mój chłop właśnie gdzieś polazł. A ja siedzę i piję wino. I mam dokończyć sałatkę bo zaraz do nas przyjdzie taka para. I najchętniej to bym to wszystko pierdolnęła w kąt, wlazła pod kołderkę, zapaliła jakąś fajną aromatyczną świeczuszkę i obejrzała ogłupiającą przesadnie optymistyczną komedię romantyczną:P .... lub sylwestra z jedynką;D ALBO PO PROSTU POSZŁA SPAĆ Qrwa...i jeszcze kot mi wlazł w salatkę:o

Gość Klemiiiiiiiiiii
samotnaaaaaaa przeciez nie jestes samaaaaaaaaa my jestesmy??? mamm nadzieje ze nikt juz doliny nie ma???? ze wszyscy maja wysmienite humorki:P

Gość Klemiiiiiiiiiii
"kot mi wlazlw sałatke" hihi dobre alej to siedz z nami:P

nikt mi tu nie zostanie sam w sylwka... No więc propozycja następna: pobierz ten program: http://programy.pcworld.pl/pobierz/pc/3382.html zainstaluj uruchom pojawi się okienko takie małe logowania wpisz tam nick jaki chcesz... bez hasła bo jeśli nie jest on zarejestrowany to wskoczy jako tymczasowy... Natomiast niżej jest okienko pokój tam wpisz: kafe_team dokładnie tak literka w literkę.

Gość samotnananana
Tika_Waylan zamiast kończyć sałatke to na kafe piszesz!:P

Gość Klemiiiiiiiiiii
ja tez chce na tego czata:( sciagam caly cza jave:/

Gość samotnananana
czasami zastanawiam sie czy to forum informatyczne czy na temat sylwestra jest??:P

no proszę proszę czyżby ktoś chciał ze mną zostać ?? :) ja sobie czata odpuszczę i tak jeszcze z godzina i nikt mnie nie zrozumie :) jurna Ania czemus mi to zrobiła ?? no cóz takie życie widać tylko nie wiem czy uzupełnianie martini piwem to mędra rzecz :)