Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sama w sylwestra

kto jutro zostaje sam w domu

Polecane posty

Go艣膰 ten link nie dziala
kurde;( zostaje tu bo ta strona polchatu to nie dla mnie;( bye bye馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
a ja rzuj臋 gum臋! Po艂owa sukcesu ;) Spr贸buj jeszcze raz... nie wiem czy usun臋艂a艣 przerw臋 w team ale je艣li tak to jej nie usuwaj... je艣li nie to usu艅 ;) i spo贸buj i napisz jak posz艂o

Udost臋pnij ten post

samotnananana jest nas sporo :) zobaczysz ile jeszcze przybedzie :) i juz samotni nie jestesmy :) a gdzie reszta ?? czyzby pod stolem juz :P zaciekawiony26lat jak milo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja pale faje zuje gume
a mi sie pokazuje ze jestem sama :( jeszcze raz wejde

Udost臋pnij ten post

nie ma chuja! Ju偶 ja tu przejd臋 siebie ze zdolno艣ciami komputerowymi ale wejdziecie na t膮 stron臋 cho膰bym tu mia艂a zdechn膮c. ;) Mi ten link nie dzia艂a - doinstalowa艂a艣 t膮 jave?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martenka84
A czy ja moge sie wbic na imprezke?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klemiiiiiiiiiii
zaciekawiony26 rob drinka i wracaj do nas bedziesz rodzynkiem :P my juz po pierwszych drinkach:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samotnananana
jak bym wiedzia艂a 偶e tyle was jest to bym was wcze艣niej zaprosi艂a do mnie, do domu i niesiedzia艂a bym sama przed kompem:)

Udost臋pnij ten post

no dobra, ja chyba zostan臋 z zaciekawionym26 bo mi ten link nie dzia艂a i tego nie przeskocz臋. To pisa艂am ja, czyli\" ten link mi nie dzia艂a\" :O

Udost臋pnij ten post

"samotnananana jak bym wiedzia艂a 偶e tyle was jest to bym was wcze艣niej zaprosi艂a do mnie, do domu i niesiedzia艂a bym sama przed kompem" ha!no to musztarda po obiedzie! m贸j ch艂op w艂a艣nie gdzie艣 polaz艂. A ja siedz臋 i pij臋 wino. I mam doko艅czy膰 sa艂atk臋 bo zaraz do nas przyjdzie taka para. I najch臋tniej to bym to wszystko pierdoln臋艂a w k膮t, wlaz艂a pod ko艂derk臋, zapali艂a jak膮艣 fajn膮 aromatyczn膮 艣wieczuszk臋 i obejrza艂a og艂upiaj膮c膮 przesadnie optymistyczn膮 komedi臋 romantyczn膮:P .... lub sylwestra z jedynk膮;D ALBO PO PROSTU POSZ艁A SPA膯 Qrwa...i jeszcze kot mi wlaz艂 w salatk臋:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klemiiiiiiiiiii
samotnaaaaaaa przeciez nie jestes samaaaaaaaaa my jestesmy??? mamm nadzieje ze nikt juz doliny nie ma???? ze wszyscy maja wysmienite humorki:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klemiiiiiiiiiii
"kot mi wlazlw sa艂atke" hihi dobre alej to siedz z nami:P

Udost臋pnij ten post

nikt mi tu nie zostanie sam w sylwka... No wi臋c propozycja nast臋pna: pobierz ten program: http://programy.pcworld.pl/pobierz/pc/3382.html zainstaluj uruchom pojawi si臋 okienko takie ma艂e logowania wpisz tam nick jaki chcesz... bez has艂a bo je艣li nie jest on zarejestrowany to wskoczy jako tymczasowy... Natomiast ni偶ej jest okienko pok贸j tam wpisz: kafe_team dok艂adnie tak literka w literk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samotnananana
Tika_Waylan zamiast ko艅czy膰 sa艂atke to na kafe piszesz!:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klemiiiiiiiiiii
ja tez chce na tego czata:( sciagam caly cza jave:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samotnananana
czasami zastanawiam sie czy to forum informatyczne czy na temat sylwestra jest??:P

Udost臋pnij ten post

no prosz臋 prosz臋 czy偶by kto艣 chcia艂 ze mn膮 zosta膰 ?? :) ja sobie czata odpuszcz臋 i tak jeszcze z godzina i nikt mnie nie zrozumie :) jurna Ania czemus mi to zrobi艂a ?? no c贸z takie 偶ycie wida膰 tylko nie wiem czy uzupe艂nianie martini piwem to m臋dra rzecz :)

Udost臋pnij ten post