Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w sylwestra

kto jutro zostaje sam w domu

Polecane posty

szkoda że to nie czat, byłoby łatwiej... :/ nie wolicie iść do jakiegoś pokoju prywatnego na czacie? Macie jakieś postanowienia na ten nowy rok? I pochwalę się jeszcze że w starym udało mi się rzucić palenie ! :)

Gość a ja pale faje zuje gume
ale ja jakos nie umiem pozytywnie sie nastawic, gdy obok w pokoju siedzi ktos , kogo kocham ale z kim nie rozmawiam... :( i jak tu sie nie smutac...?

eh \" a ja pale \" no to rozumiem że ciężko się nastawić... :/ Coś bym Ci chętnie poradziła ale nie wiem co. Ale nie bój nic! Jak się tu dziś opijemy to ci wszystkie problemy rozwiążemy, nie dziewczęta?

dzieki vava :D tylko tak troche niefajnie jest, sama rozumiesz... on sie nie odzywa i pewnie nie odezwie a i ja nie zamierzam... wiem, moglabym zrobic dzis wyjatek ale nie zrobie :D no to zdrowko!! nie wiecie czy gdzies jeszcze moge dostac jakis alkohol? bo chyba mi zabraknie... :O

chyba skocze na te stacje... chociaz sama nie wiem...

chyba musze wiecej wypic, zeby sie odezwac :D:D jeszcze sie wstrzymam :D

Gość Klemiiiiiiiiiii
zdrowko pieknych pań na kafe:P

Gość Klemiiiiiiiiiii
macie racje fajniej bylo by pogadac gdzies na czak ciagle musze od nowa otwierac ta strone mam nadzieje ze net bedziesz dzis o.ki:P

Gość kiri_kiri
melduje sie kolejna kafeteryjna sylwestrowiczka. nim jednak zaczniemy zabawe... to moze ma ktos jakis pomysl co powiedziec moim staruszkom jak wroca z imienin wujka o 11tej a ja bede w domu? sa swiecie przekonani ze wlasnie bawie sie na prywatce...

Gość o n a a a a a a
ja niedlugo do was dolacze...juz mi zaczyna odbijac,mysle o tym draniu...zreszta pisal dzis do mnie ze sylwestra spedza sam...odpisalam mu tylko ze ONA pewnie nie pozwoli na to bys byl sam... kurde 6 lat razem poszlo sie jebac za przeproszeniem.... dobrze ze jestescie:*

KOchane moje dziewczęta... jako że wygląda na to że spędzimy tego sylwestra samotnie-niesamotnie - razem! Tutaj mam dla was propozycję! Chodzcie idziemy na czata... będzie lepiej będziemy się widzieć która jest i w ogóle bez odświeżania tą dyskusję będziemy mogły prowadzić, poza tym będzie to pokój prywatny więc będziemy sobie mogły wszelkie problemy rozwiązać i wygadać się bez obawiania się że w przyszłości ktoś przeczyta ten topic. Na polchacie w blyskawicznym tempie można zrobić taki pokój i w ramach próby ja właśnie zrobiłam. Musicie tylko kliknąć ten link: http://www.polchat.pl/chat.php?_room=kafe_team i zalogować się i jesteśmy. Jeśli nie chcecie spoko!!!! Nie obraże się i itak tu zostaję! :)

Gość Klemiiiiiiiiiii
ojjjjj tak do dna:p dziewczynki nie mysle dzis o tych byly wiem ze nie jest takie proste to ale walnijcie sobie jakiegos porzadnego drina wlaczcie na maksa muze nio i oczywiscie kafe:Pi bedzie o.ki

Gość Klemiiiiiiiiiii
kurcze nie moge wejsc na ten czat:( jakiegosc oprogramowania nie mam czy cos chciałam zainstalowac to cos mi wyskoczylo ze nieznany wykonawca:(

juz wchodze na tego czata!! :D:D wiecie co? juz mialam sie ubierac zeby na stacje isc po jakies piwo czy cus a moj facet sie ubral i poszedl!! moze nie bedzie tak zle...?

Gość samotnananana
hej!! troche Was (samotnych w tę noc) jest. a myślałam, że tylko ja tak mam...:)

Gość ten link nie dziala
ładuje się cała niebieska strona z napisem polchat. Ani jednego pola gdzie można wpisać cokolwiek. Nick, czy coś:o

ja tez nie moge wejsc!! pokazuje mi sie ze niepoprawne znaki mam w nicku

weszlam!! :D ale dlaczego nikogo nie ma??

Gość Klemiiiiiiiiiii
o.ki juz sciagam:p zobazcymy co z tego wyjdzie