Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w sylwestra

kto jutro zostaje sam w domu

Polecane posty

Klemiiiiiiiiiii - bede dzisiaj to powtarzala jeszcze n razy :D nowy rok nowe mozliwosci i spelnione plany :) wiec napewno Twoj wyjazd dojdzie do skutku. ale u mnie juz strzelaja !!! normalnioe huk jak o 12 ;p

Gość kasiula.....
i ja kobietki jestem z wami dziś na Forum !!!!Przedwczoraj oznajmiłam mężowi że odchodzę ....więc ten sylwek spędze sama z niunią w domku!!!Takiego sylewstra to ja jeszcze nie miałam....

Gość Klemiiiiiiiiiii
Pewnie ze bedziemy:p a wlasciwie juz jestesmy:p ja tez dzis dostałam zaproszenie od kumpeli ale grzecznie odmowilam :) kurcze nie chce mi sie nigdzie wychodzic:P

kasiula..... bardzo nam milo :) super ruch sie zaczyna :) kochana bedzie dobrze, jezeli trzeba bylo odejsc i tak czulas to zrobilas dobrze. masz tez niunie dla ktorej warto sie dobrze trzymac :) a sylwester :) napewno tutaj nikt z nas nie mial takiego - sympatycznego sylwka, bo tu sa osoby ktore z roznych powdow nie chcaily isc na impreze nie maily z kim, nie mialy dokad, sa w pracy z rodzicami - ale wszycy wiemy jedno ze z wielkimi rogalami powitamy wspolnie nowy rok :) i bardzo sie z tego cieszymy

oooooo no to świetnie! :) Powiem po krótce że mam 24 lata jestem z katowic i zaczynający się za 5 godzin nowy rok rozpocznie w moim życiu pasmo szczęścia ;)

Gość Klemiiiiiiiiiii
u mnie tez wrrrrrrr........ spisałyscie juz liste noworocznych postanowiem??? ja jeszcze nie po ktoryms ta drinku napisze:P

no to widzę, że dzis wszyscy mieliśmy zatrzęsienie zaproszeń na sylwestra ;) a od godz. 15:00 zostałam zaproszona na 3 domówki, 1 impreze w barze i ....... bal hehe no gdyby nie fakt ze nie mam kiecki to bym się naprawde skusiła na ten bal :) a ludzie nadal nie mogą zrozumieć że zostajemy w domu z własnej i nieprzymuszonej woli ;p

ja mialam powtorne zaproszenie na imprezke o ktorej wam wczoraj pisalam... ze moze sie jednak skusilam.... ale delikatnie sie wywinelam i bardzo sie ciesze ze zostaje w domku :)

ja w sumie po części też z własnej nie przymuszonej woli... co prawda doatałam tylko jedną propozycję jazdy w góry i sama sobie znalazłam miliony racjonalnych i nieracjonalnych powodów żeby nie jechać... pomijając brak butów, ciuchów kasy itd itp

Gość a ja pale faje zuje gume
vavamuffin-- zazdroszcze nastawienia... ja wszystko w czarnych barwach widze

Gość Klemiiiiiiiiiii
Mysle ze dla kazdego tutaj ten rok bedzie szczesliwy wkoncu tyle optymistek naraz to nigdzie chyba nie mam:Pp

zapracowana - mam nadzieje, że delikatnie powiedziałaś, że będziesz na najlepszej imprezie w Polsce czyli na kafe :P a tak btw jaką muzykę wlączamy??

jak się upiję tymi 3 piwami które mam (ale to za pare godzin bo rodzice wychodzą dopiero o 21) to powiem wam historię która mnie w takie nastawienie wprawiła

a ja pale faje zuje gume - dlaczego ?? optymistyczne nastawienie to naprawde polowa sukcesu i wierze ze dzieki niemu vavamuffin osiagnie co chce :)

Gość Klemiiiiiiiiiii
Pamietajcie JAKI SYLWESTER TAKI CAY ROK wiec zabraniem sie dzis smutac:p

ThroughGlass wybnelam oczywiscie delikatnie i dyplomatycznie aby nie urazic tych ktorzy zapraszaja - wkoncu nie musieli :P ale nawet gdybym sie skusila to zastanawialabym sie jak tutaj jest :P bo od zatrzesienie fajnych osobek tutaj :)

Gość Klemiiiiiiiiiii
ja mam właczona Eske bo hity z całego roku puszczaja:P a pozniej wlacze tv i popatrze co sie w miastach dzieje:P

Gość Klemiiiiiiiiiii
vavamuffin dorzuce do tego CHŁOPAKA NIEZDRADZAJACEGO I KOCHAJACEGO TYLKO MNIE HIHI

OOOO Tak :) Będzie piękne to życie! I mówię to na trzeźwo jeszcze! I rzecz jasna wasze życie tez mam na myśli! :)

Gość Klemiiiiiiiiiii
dziewczynki mysle ze juc czas na pierwszego porzadnego drinaaaaaaaa ide sobie przyrzadzic:P