Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie może

dziewczyny ponizej 160cm i włącznie to karły...

Polecane posty

no to ja ide sokoczyć :O z moim mwtrem i 62 cm jestem karłem i nie mam po co zyć w społeczeństwie takim jak nasze 😭 puknijcie sie debile!

Gość agnieszka 25 lat
a ja mam 180cm

Gość fafarafatu
up

nie może niskopodwoziówki ciagajace niezgrabny kuper przy ziemi, krótkie nózki , karakany fuuu Takie to się zgodzę, ale są też maleństawa filigranowe i z długimi zgrabnymi nóżkami. Kyle Minogue ma chyba 155 cm wzrostu - nawet po czterdziestce jest fajnym kociakiem :classic_cool:. Lubię takie małe delikatne i drobne kotki przytulać :)

Gość o jaaa aa
ta.. niektorzy sa wrecz zafascynowani karłami tylko po czasie chce im sie zygac jak znowu słysza - kochanie zrób to czy tamto, bo niezdary najprostszych rzeczy nie potrafia zrobic a co do tego ze zwracano uwage na wzrost longori to chyba tylko ze strony innych pierdo lników lub wysokich zakopleksionych ktorzy juz maja w naturze sie dowartosciowywac przy niskich :O

Gość kruszyneczkaaaaaaaa
ech ludzie :( nie wiem co za tepy człowiek rozpoczął taki temat Przez takich jak on kiedys chialam sobie odebrac zycie bo ciagle czułam sie gorsza z powodu swojego wzrostu Mam 156 cm, ale od pewnego wydarzenia pokochałam swoje 156 :) Teraz do mnie dotarlo że nie wzrost się liczy u mężczyzn ale przede wszystkim kształty charakter i sympatyczna bużka :) i w d*pie mam kiedy ktoś mówi karakan, niskopodwoziówka itd to tylko świadczy o jego prostactwie :P

Gość zawsze se mozesz odebrać
nic straconego

Gość kruszyneczkaaaaaaaa
kolejny debil(a) ;P

Gość vbvbvbvbvbv
Ja mam 160, długie nogi i jestem zgrabna :)